Scantraxx & The 2Dangerous Show – We Are One: 22 maart Bass Modulators

Dit jaar bestaat Scantraxx 10 jaar. Een gigantische mijlpaal gelinkt aan een decennium vol perfecte momenten en herinneringen. Voor Scantraxx als bedrijf, hun dj’s, maar ook voor alle hardstyle liefhebbers die hun overall volgen. Scantraxx en The 2Dagerous Show bundelen hun krachten om dit decennium van Scantraxx te vieren.

Waarom? Because We Are One!

Wat kan je verwachten?
Iedere donderdag in maart, van 21.00 tot 00.00, zal de 2Dangerous crew een live-show hosten in samenwerking met Scantraxx. De scantraxx DJ’s zullen hun beste tracks selecteren en levendige sets gaan draaien. Tegelijkertijd kan je exclusieve goodiebags winnen.

22 maart – Bass Modulators
Een collab tussen de Nederlanders Roland Evers en Rick Buijtenhek, begonnen in 2007. Vrienden sinds de middelbare school, beide met een grote passie voor muziek en vonden hung rote geloof in Hardstyle in hun 17e levensjaar. Deze overtuiging werd voor hun een groot avontuur, welke resulteerde in veel optredens, een groot support van hun fans, organisaties en andere DJ’s. Scantraxx bood hen de mogelijkheid te tekenen op het label, iets wat zij natuurlijk niet konden weigeren. Terwijl ze de hele wereld over vliegen om hun unieke en verbeterde stijl te verspreiden maken ze op de 22ste maart een stop in de 2Dangerous Studio om die sound met jullie te delen.

Samen met de vaste 2Dangerous Crew en de DJ’s van Scantraxx zal deze speciale maand worden gevult met alle hardere stijlen zoals je van The 2Dangerous Show gewent bent.

Tune donderdag 2 maart in op Fear.FM Harder van 21.00 tot 00.00 (GMT +1) voor de vierde We Are One! 2Dangerous ft. Scantraxx special met de Bass Modulators!

Wil je op de hoogte blijven van al het 2Dangerous nieuws? Ga dan naar de website of jouw favoriete social media:
www.2dangerous.com
www.2dangerous.com/twitter
www.2dangerous.com/facebook
www.2dangerous.com/soundcloudVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-03-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Imation 22-03-2012 @ 10:13:51

donderdag 2 maart?

Oxbow 23-03-2012 @ 14:25:36

komt deze nog online te staan?

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook