Scope DJ & Respawn in Heart for Hardstyle 88

Na een korte break en de verhuizing van zijn studio, barst Dennis alias Scope DJ weer van de inspiratie! In de aankomende aflevering van Heart for Hardstyle nodigt Heart for Hard, Scantraxx artiest: Scope DJ uit voor het eerste uur van de radioshow. In de tweede helft van de radiouitzending zal resident Respawn laten horen wat hij in huis heeft.

Na de succesvolle afleveringen met o.a. Da Tweekaz, Omegatypez en Neroz, staat op Maandag 25 November, aflevering 88 van de Heart for Hardstyle Radioshow op het programma. In het eerste uur kun je luisteren naar Scantraxx artiest: Scope DJ. Na een korte break en de verhuizing van zijn studio, barst Dennis alias Scope DJ weer van de inspiratie. Op het moment is hij bezig met een collab met Anklebreaker en is hij bezig met andere nieuwe projecten. Deze Maandag zal hij als guest te horen zijn in het eerste uur van de show. In het tweede uur zal resident Respawn de show afsluiten. Hij heeft gedraaid op o.a. Alcatrazz Festival, Dreamcatchers en draaide in dit jaar op Heart for Hard Resurrection. In de zomer kwam hij met zijn release: “Take Me Away” op H4H Records. Deze Maandag zal hij zorgen voor een rauwe afsluiter.

Maandag 25 November 2013
20:00 – 21:00 Scope DJ
21:00 – 22:00 Respawn

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal of de nieuwe Soundcloud page.

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard & www.heartforhardstyle.com.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-11-2013 om 19:15 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook