Scope DJ & Udex in Heart for Hardstyle 54

Aankomende Maandag is het tijd voor aflevering 54 van de Heart for Hardstyle Radioshow! Vorige week konden jullie luisteren naar een mix van Neroz en Blacklite. Deze week nodigt Heart for Hard, Scantraxx artiest: ScopeDJ en resident Udex uit voor deze nieuwe aflevering van 20:00 tot 22:00.

Deze Maandag staat aflevering 53 van de Heart for Hardstyle Radioshow in de planning. In het eerste uur van deze aflevering is het tijd voor de Scantraxx artiest: Scope DJ. Laatst kwam hij nog met de release: “Droid” en hij stond vorig jaar op o.a. Defqon, Rebirth en Groundzero Festival. Het tweede uur van de Heart for Hardstyle Radioshow zal verzorgt worden door resident dj/producer Udex. In een vorige aflevering kwam hij al met nieuwe tracks als: “Sweet Music”, “Fundamental Elements” In December kwam hij met zijn eerste release op Heart for Hard Records(h4h002). Maandag komt hij naar alle verwachtingen weer met een aantal van zijn nieuwe producties.

Maandag 14 Januari 2013
20:00 – 21:00 Scope DJ
21:00 – 22:00 Udex

Maandag 14 Januari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm. Vanaf Maandag 14 Januari kun je Heart for Hardstyle ook meeluisteren op RevulsionFM.

Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op facebook: facebook.com/heartforhard & www.heartforhardstyle.com.

Vorige keer in Heart for Hardstyle 53
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-01-2013 om 23:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook