Sequence 2013 brengt op hemelvaartsdag Hardstyle naar het strand

Op donderdag 9 mei is het Hemelvaartsdag en begint bijna iedereen aan één van die lange vrije weekenden die het voorjaar rijk is. EYE4Dance en The Magic Show zorgen dit jaar dat de hardstyle en raw hardstyle naar de zee komen. Uiteraard is er geen betere plek hiervoor dan het strand in Bloemendaal, dat niet voor niets het Nederlandse Ibiza wordt genoemd.

In de grootste Beachclub van Europa, die al voor het tweede jaar bekroond is met de nightlife award voor beste Beachclub van Nederland, zal er een zandverschuiving plaats gaan vinden op 9 mei. Voor iedereen die al eens in het strandmekka van Nederland gefeest heeft is het al duidelijk wat je kunt verwachten van deze locatie. Voor de rest wordt het ‘hoog tijd’ !

Beachclub Vroeger zal bestaan uit twee area’s waar je vanaf 14.00 een dagje zomers kan beuken!

Area 1 zal de Sequence Arena zijn waar wereldsterren als Noisecontrollers, Frontliner en Ran-D de speakers gaan slopen.

Area 2 wordt door ‘The Magic Show’ voor zijn rekening genomen en mensen weten inmiddels wat ze kunnen verwachten van Hollands leukste Hardstyle movement van dit moment! The Geminizers, Titan, The Machine en vele andere zullen laten zien wat er zo ‘Magic’ is aan deze area!

Dat er geen halve maatregelen worden genomen is aan de line up van de twee area’s te zien:

Sequence arena
Noisecontrollers
Frontliner
Ran-D
Atmozfears
Geck-o
Mind.illusion
Hosted by: Mc Da Syndrome

The Magic Show ‘Your Connection To The Harder Styles’ arena
The Geminizers
Titan
Tartaros
Juized
The Machine
Submotion
Zero Sanity
San Miquel
Calum J
Paul Russel
Hosted by: MC Shizzler

Hemelvaartsdag 2013 zal de boeken in gaan als de dag dat Sequence naar het strand kwam en duizenden partygangers onder het genot van snoei harde beats de zon in de Bloemendaalse zee zagen zakken.

Hou de media goed in de gaten over nieuws rond Sequence en haal nu je kaarten op de site van EYE4 Dance, Freerecordshop, van Leest of Primera.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-04-2013 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
peejay56 21-04-2013 @ 18:27:24

:(

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook