Shockerz & Clock Kid in Heart for Hardstyle 56

Deze Maandag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle. Na de succesvolle aflevering met Phrantic en Fatal inc van vorige week, is het nu tijd voor twee nieuwe gasten. Deze week nodigt Heart for Hard, Shockerz en resident Clock Kid uit voor een nieuwe aflevering van 20:00 tot 22:00.

Op Maandag 28 Januari 2013 zal Heart for Hard, aflevering 56 uitzenden van de Heart for Hardstyle Radioshow. In het eerste uur van deze aflevering kun je luisteren naar een mix van: Shockerz. Je kent hem misschien van zijn releases op X-Bone en Scantraxx Records. Daarnaast ken je hem misschien van optredens op Euphoria of Intents Festival. In het tweede uur zal resident Clock Kid voor een waardige afsluiting van de show zorgen. Je kent hem van zijn optredens op Defqon 1 of Ground Zero. Dit jaar staat hij ook op Heart for Hard: Resurrection.  Naast draaien, is hij ook bezig met produceren. Aanstaande Maandag zul je misschien wat van zijn producties te horen krijgen.

Maandag 28 Januari 2013
20:00 – 21:00 Shockerz
21:00 – 22:00 Clock Kid

Maandag 28 Januari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op facebook: http://facebook.com/heartforhard & http://www.heartforhardstyle.com.

Vorige keer in Heart for Hardstyle 55
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-01-2013 om 18:55 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook