Shockerz & Re-Volt in Heart for Hardstyle 67

Vorige week waren The Anarchist en Clock Kid te gast in weer een succesvolle aflevering van de Heart for Hardstyle Radioshow. Aankomende Maandag zal Heart for Hard wederom twee nieuwe guests uitnodigen voor alweer de 67e aflevering van de radioshow. In het eerste uur is het tijd voor Heart for Hard resident en Scantraxx artiest: Shockerz. In het tweede uur zal Fusion artiest Re-Volt de show afsluiten.

Aanstaande Maandag staat er weer een episode van Heart for Hardstyle in de planning! Scantraxx artiest en resident van de show: Shockerz, zal het eerste uur van de show gaan verzorgen. Na zijn release: “Set Me Free” en “Children Of The Sky”, kwam hij vorige week met een nieuwe productie: “Total Domination”. Maandag zorgt hij weer voor een interessante mix. In het tweede uur maken we kennis met Fusion Records artiest: Re-Volt. Recent draaide hij op Daydream Festival en was hij eerder te vinden op Loudness. Vorig jaar kwam hij met zijn releases op Fusion Records: Invictus en Rush. Eind Februari van dit jaar verraste hij ons met zijn release “Free”.

Maandag 15 April 2013
20:00 – 21:00 Shockerz
21:00 – 22:00 Re-Volt

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over “Shockerz”, “Re-Volt”, “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de Heart for Hard Facebook, Twitter of Website. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig goodies worden verloot.

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard & www.heartforhardstyle.com.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-04-2013 om 22:53 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook