Snoeiharde rauwe beats treffen Discotheek Zalinaz

9 april staat helemaal in het teken van de diverse genres muziek van Early Jump tot Hardstyle en van House Classics tot Early Rave en alles wat er tussen zit. Turbulence vs. Oldschool Gangsters vindt dan plaats in Zalinaz en dit evement is zo divers dat zowel de organisatie als de artiesten van mening zijn dat er deze nacht voor iedereen wat wils is.

TURBULENCE vs. OLDSCHOOL GANGSTERS, een evenement waarbij niet alleen twee conceptnamen gemengd worden, maar ook een hele reeks aan genres worden samengevoegd tijdens Turbulence vs. Oldschool Gangsters. Deze avond kan je terecht in Zalinaz voor bijvoorbeeld French Tek en Jump, maar waar het deze avond grotendeels vooral om gaat is Hardstyle! Geleverd door Italian Hero Tatanka, die Zalinaz and guests trakteert op een heerlijk portie opzwepende Italian Hardstyle. Samen met artiesten niemand minder dan B-Front die zijn “Inner Creativity / Musical Analysis” erop los laat gaan, Ground Force because “You Like That”, Geminizers en Missile gaan Area I, de Turbulence zaal, zeker weten flink laten stampen tot in de late (of vroege) ochtenduurtjes.

Naast deze Harder Styles of Dance is er ook nog Area II die gehost gaat worden door de OLDSCHOOL GANGSTERS, die er bekend om staan om de zalen waar ze optreden te vullen met de beste Oldschool, Early Rave en House Classics tracks die er maar te vinden zijn. De OG’s hebben als performing artists gekozen voor namen als DJ Rob & MC Joe, Human Resource, Ecu, Ricos, OCD en GJ Warez. Tijdens Turbulence vs. Oldschool Gangsters gaan de DeeJays de party-atmosphere regelrecht de club/discotheque Zalinaz inpompen om zo die fantastische tijd nog een keer over te doen.

Voor degenen die er deze avond zelf niet bij kunnen zijn om welke reden dan ook, is er ook weer een oplossing. Deze avond zal worden uitgezonden door Heart for Hard en FearFM op Donderdag 14 April. Ook zullen achteraf alle setjes terug te luisteren zijn! Houd de twitter in de gaten om te zien welke artiesten van Turbulence vs Oldschool gangsters te horen zijn op Donderdag 14 April 2011.

Deze special kun je live meeluisteren vanaf 20:00 op h4h.fm en fear.fm. Tijdens deze speciale avond zullen er ook goodies, tickets en andere prijzen te winnen zijn! Als je van de show wilt genieten ben je er Zaterdag 9 April natuurlijk echt bij.

Area I Turbulence:
Tatanka
B-Front
Ground Force
Geminizers
Missile
Hosted By Da TMC

Area II Oldschool Gangsters:
Human Resource
Rob & MC Joe
Ecu
GJ Warez
Ricos
OCD
Hosted By MC-B & MC-Joe

Datum, Tijd & Place to be
9 april 2011 | 22:00 – 05:00
Zalinaz, Trivium 170, 4873 LP, ETTEN-LEUR –www.zalinaz.nl

Tickets
De tickets kosten € 12,50 ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via EasyTicket op www.oldschoolgangsters.nl, See Dance. Aan de deur: € 20,–

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Auto & parkeren
Ook met de auto is Zalinaz makkelijk te bereiken. Parkeren kan bij Zalinaz zelf. Voor de routebeschrijving kijk je op Google Maps.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-04-2011 om 16:35 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Titatovenaar 08-04-2011 @ 20:11:42

Mooi ff langs, fijne timetable daarzo

Lowrenz 09-04-2011 @ 16:20:16

misschien ook wel een kijkje nemen

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook