Sound Freakerz & ArmenianBoy in Heart for Hardstyle 49

Vorige week kon je meeluisteren naar een aflevering van “Heart for Hardstyle” met Audiofreq & Neilio. Aanstaande Maandag is het tijd voor aflevering 49 van de Heart for Hardstyle Radioshow. Je kunt luisteren naar een show van 20:00 tot 22:00(GMT+1), waarin Dirty Workz:Update artiesten: Sound Freakerz en resident ArmenianBoy een guestmix zullen draaien in de Heart for Hardstyle Radioshow op h4h.fm en fear.fm.

Maandag staat aflevering 49 van de Heart for Hardstyle Radioshow in de planning. In het eerste uur is het tijd voor de Dirty Workz: Update artiesten: Sound Freakerz. Je zult ze misschien kennen van producties op het Dirty Workz Update label zoals: “Blackness”, “Reality” en de meest recente track: “Last Dance”. Hiernaast hebben ze weer een aantal nieuwe producties die je misschien zult horen gedurende dit uur. Je zult de Sound Freakerz ook kennen van optredens op o.a. Defqon 1 Festival, Tommorrowland, Nature One en The Qontinent. Als tweede gast nodigt Heart for Hard, resident: ArmenianBoy uit voor een guestmix. Deze artiest zul je misschien kennen van optredens op “Fantasy Island Festival”, “Fusion of Dance Festival” of “Freshtival”. ArmenianBoy staat voornamelijk bekend om zijn draaikunsten. Hiernaast heeft hij een release samen met Lisboa-X op Hexablast Records staan genaamd: “Jewel”.

Maandag 3 December 2012
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Sound Freakerz
21:00 – 22:00 ArmenianBoy

Maandag 3 December kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 11:00 s’ochtends. (na de Theracords show). Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook: facebook.com/heartforhard & heartforhardstyle.com

Vorige week in Heart for Hardstyle 48
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-12-2012 om 18:04 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook