Sound Rusherz wijzigt naam in Sound Rush

De trein van de Nederlandse tweeling Jeroen en Martijn Boeren is al flink op snelheid, en zal zijn weg vervolgen onder een andere naam en identiteit. Vanaf nu ontplooit Sound Rusherz zich tot Sound Rush, een bewuste beslissing om de hardstyle-act naar een hoger plan te tillen. Een frisse start, een nieuw image en logo, en vele uitdagingen voor de boeg; Sound Rush is ready to rock the future!

“De naam Sound Rush komt overeen met de stijl die wij produceren en draaien. Graag draaien wij met een soort Rush tijdens onze optredens, wat staat voor vlot en up-tempo draaien. Keer op keer een climax beleven.”

Met de missie om hun sound de wereld in te vuren, staat er momenteel iets groots op de drempel. Op 6 januari wordt de NEXT EP gereleased op Q-dance Records, met muzikale bijdragen van veelbelovende artiesten als; Festuca, Sylence, Pulserz en natuurlijk Sound Rush. Hun track ‘Universal’ kan niet anders dan een krachtig wapen voor de dansvloer worden, dus houd je oren en ogen open. Sterke vocalen, strakke melodieën en rammende kicks; hardstyle zoals het hoort.

Als je meer wilt weten over en op de hoogte wilt blijven van Sound Rush, check dan vooral hun social media:
Facebook.com/officialsoundrush
Instagram.com/officialsoundrush
Twitter.com/officialsoundrush
Soundcloud.com/officialsoundrush
YouTube.com/officialsoundrush

Loaded with energy and passion, Sound Rush is ready to take the hardstyle scene by storm!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 31-12-2013 om 12:50 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Vaassenaar 31-12-2013 @ 20:10:22

Goeie zet, die ‘z’ zie je veels te veel.

ThaBomba. 01-01-2014 @ 20:36:16

Kan ik straks eindelijk Sound Freakerz en Sound Rush(erz) uit elkaar houden

JeftaElachouri 03-01-2014 @ 14:07:12

Origineel logo hoor…

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook