ST8MENT 05.04.14: Timetable, Promomix & Final Info

Zaterdag 5 april 2014 verwelkomt ST8MENT de melodieuze elite van de hardstyle scene tijdens een nieuwe ST8MENT presents Music is Melody in de Effenaar Eindhoven. Voor het eerst staat ST8MENT volledig in het teken van de vele melodieën die het hardstyle genre rijk is. De ongekend verse en knallende hardstyle sounds worden tussen 22:00 en 04:00uur gepresenteerd door de crème de la crème uit eigen land. Music = Melody!

Timetable
Muzikale maestro’s van de avond zijn Noisecontrollers en Atmozfears. Noisecontrollers staat momenteel in de schijnwerpers door de recente release van zijn nieuwe album ‘All Around’. De unieke Noisecontrollers sound overheerst niet alleen het nieuwe album, maar zal aankomende ST8MENT editie ook zeker de Effenaar op haar grondvesten doen trillen.

Naast deze twee grootheden mag ST8MENT misschien wel de meest belovende talenten van 2014, Audiotricz, aan het lijstje toevoegen. Deze twee heren hebben met hun laatste release ‘Momentum’ een flink hardstyle statement gemaakt en hun positie in de hardstyle top meer dan verstevigd. De line up wordt compleet gemaakt door Sound Rush, Jones en MC Dash.

22:00 – 23:15 JONES
23:15 – 00:30 SOUND RUSH
00:30 – 01:45 AUDIOTRICZ
01:45 – 02:45 ATMOZFEARS
02:45 – 04:00 NOISECONTROLLERS
22:00 – 04:00 MC DASH

Promomix Music is Melody by Jones
Kom alvast in de stemming voor ST8MENT presents Music is Melody met deze vette en melodieuze hardstyle set van Jones. De set is online te beluisteren op de Soundcloud pagina van ST8MENT en via www.soundcloud.com/st8ment/music-is-melody-sampler-by.

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden ‘Centrum’ tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar  in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert ‘Dommelstraat 2′ in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘centrum’, waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar www.9292.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets
Nog niet in het bezit van een ST8MENT ticket? Tickets voor ST8MENT presents Music is Melody op zaterdag 5 april 2014 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets. Op de avond zelf zijn er aan de dagkassa nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor 20 euro.

Camera’s
Het is toegestaan bij ST8MENT een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende “social media” kanalen. Gebruik daarbij #st8ment en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Volg ST8MENT
Op de hoogte gehouden worden van alle leuke nieuwtjes en andere belangrijke berichten omtrent ST8MENT? Volg de onderstaande officiële “social media” kanalen. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, kan terecht op de officiële website.

st8ment.nl
facebook.com/st8mentnl
twitter.com/st8ment_nl
soundcloud.com/st8ment
youtube.com/st8mentnlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-03-2014 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook