ST8MENT 25.01.14: Timetable en laatste info

Zaterdag 25 januari luidt ST8MENT samen met Coone en zijn delegatie aan internationale hardstyle dj’s het nieuwe jaar op ongekend harde wijze in. Coone reist momenteel de gehele wereld over met zijn Global Dedication Album Tour en kijkt vol spanning uit naar zijn eerste Nederlandse optreden op 25 januari 2014 in de Eindhovense Effenaar. Van 22:00 tot 04:00 uur wordt de beste hardstyle DJ van België ondersteund door niemand minder dan Hard Driver, Da Tweekaz, Phuture Noize en Outlander. Check hier de timetable, nieuwtjes en handige info!

Global Dedication Album Tour
Na de succesvolle lancering van Coone zijn Global Dedication is het aan de meester zelf om zijn album over de hele wereld te ondersteunen en de eerste beelden tonen dat hem dit aardig lukt. Na twee uitverkochte shows in Amerika en een editie in Estland kan met zekerheid gezegd worden dat de hele wereld klaar is voor Coone zijn Global Dedication sound. Na deze succesvolle edities ver over de Nederlandse/Belgische grenzen is het zaterdag 25 januari 2014 meer dan tijd voor “zijn bijna eigen” Nederland. Verwacht knallers van zijn album als Times Gettin’ Hard, Drowning en Zombie Killer. Het volledige album vol met dikke tracks is inmiddels al even te bestellen via de bekende downloadportals.

Timetable
22:00 – 23:00 Outlander
23:00 – 00:30 Da Tweekaz
00:30 – 02:00 Coone
02:00 – 03:00 Hard Driver
03:00 – 04:00 Phuture Noize
22:00 – 04:00 MC Dash

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden ‘Centrum’ tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert ‘Dommelstraat 2′ in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘centrum’, waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is.

Surf naar www.9292.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets
Nog niet in het bezit van een ST8MENT ticket? Tickets voor ST8MENT presents Coone – Global Dedication op zaterdag 25 januari 2014 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets en de website van de Effenaar. Mocht het niet vooraf uitverkocht raken, dan zijn op de avond zelf nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor 20 euro aan de dagkassa.

Camera’s
Het is toegestaan bij ST8MENT een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende “social media” kanalen. Gebruik daarbij #st8ment en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Volg ST8MENT
Op de hoogte gehouden worden van alle leuke nieuwtjes en andere belangrijke berichten omtrent ST8MENT? Volg de onderstaande officiële “social media” kanalen. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, kan terecht op de officiële website.

www.st8ment.nl/
www.facebook.com/st8mentnl
www.facebook.com/djcoone
www.twitter.com/st8ment_nl
www.soundcloud.com/st8ment
www.youtube.com/st8mentnlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-01-2014 om 20:45 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook