ST8MENT 25-01-2014 presenteert Coone: Global Dedication

Zaterdag 25 januari 2014 domineert Coone de eerste 2014 editie van ST8MENT in de Effenaar Eindhoven. Met veel frisse en knallende edities in het vooruitzicht, trapt ST8MENT het jaar af met de officiële start van de Coone: Global Dedication Album Tour. De unieke en krachtige sound van Coone in combinatie met de beste (inter)nationale hardstyle artiesten als Hard Driver, Da Tweekaz en Phuture Noize navigeren ST8MENT naar een ongekend niveau op 25 januari 2014.

Global Dedication
De eerste editie van ST8MENT wordt op wel heel bijzondere wijze ingevuld m­et de start van de Global Dedication Album Tour van de Belgische hard dance meester Coone. Dit album is tot stand gekomen door een verassende samenwerking tussen Dirty Workz en het wereldbekende Dim Mak label van Steve Aoki. Een voortreffelijke sfeer, strakke aankleding en verbluffend geluidsysteem zorgen op 25 januari 2014 voor de perfecte afreis naar ‘Global Dedication’.

Line up
‘Mr. Global Dedication himself’, Coone, neemt zijn eigen arsenaal aan internationale top hardstyle artiesten mee. Support acts van de avond zijn de Noorse vedettes Da Tweekaz en de energieke Hard Driver. Hard Driver verovert op dit moment de Europese velden met zijn zijn serie aan top producties en heeft grootse plannen voor 2014, te beginnen in de Effenaar. Verder wordt de line up aangevuld door vrienden en raw rising stars Phuture Noize en Outlander, bekend van de track ‘Our World’.

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van ST8MENT via de officiële ‘social media’ kanalen op Facebook en Twitter, te bereiken via www.facebook.com/st8mentnl en www.twitter.com/st8ment_nl.

Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven over ST8MENT op zaterdag 25 januari 2014, kan terecht op de officiële website www.st8ment.nl.


Tickets
Tickets voor ST8MENT presents COONE: Global Dedication op zaterdag 25 januari 2014 kosten slechts 15 euro (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets/, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Online
www.st8ment.nl
www.facebook.com/st8mentnl
www.twitter.com/st8ment_nl
www.soundcloud.com/st8ment
www.youtube.com/st8mentnlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-12-2013 om 22:39 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook