ST8MENT 7 december 2013: Time 4 Action in De Effenaar

Op zaterdag 7 december 2013 is het ‘Time 4 Action’ met een nieuwe editie van ST8MENT in de Effenaar Eindhoven. Met de 2-jarige viering van The Magic Show nog kort achter ons, pakt ST8MENT stevig door met een noodkreet die schreeuwt om actie. Een internationale sound, van euforisch naar rauw brengt op 7 december de Effenaar in een uiterste versnelling. ST8MENT presenteert hierbij de line-up en unieke kans voor jou om deel uit te maken van dit knallende programma.

Time 4 Action
Komende editie van ST8MENT, geen label, hostende partij of typische sound die de boventoon voert, maar een frisse line-up met een dringend verzoek tot actie! ST8MENT zag het levenslicht in maart 2012 en heeft in anderhalf jaar het nieuwe concept weten om te vormen tot een succesvolle terugkerende avond. Het sublieme geluid, de strakke aankleding en vooral uitmuntende sfeer, mede mogelijk gemaakt door de trouwe bezoekers zorgen voor onvervalst lekkere hardstyle avonden in het Eindhovense poppodium. ST8MENT zal ook in 2014 op diverse avonden de kalender vullen en heeft nog veel meer in petto. Daarover volgt later meer, eerst; Time 4 Action op 7 december 2013!

Line up
De line-up van ST8MENT Presents Time 4 Action is fris, melodieus en rauw, voor ieder wat wils. Frequencerz, nieuwe helden uit het Zuiden voeren de mooie lijst aan en gaan momenteel als een speer naar de absolute top. Chain Reaction, the record breaking ster krijgt tijdens deze ST8MENT editie ruim de tijd om je mee te nemen in een reis van muzikaal geweld. Supertalent Adrenalize uit Denemarken komt speciaal naar Eindhoven om zijn enorme potentie nog maar eens tentoon te stellen en te verrassen met nieuwe klappers van producties.

Een ander groot talent, Jack of Sound, maakt de harde muzikale line-up deels compleet. Komende editie heeft ST8MENT namelijk een plek op de line-up bewaard voor degene met de best dansbare mixset! Lees hieronder meer over jouw kans om op de komende editie van ST8MENT op te treden! De vocale ondersteuning van de avond wordt deze keer ingevuld door MC Dash.

DJ Contest
De opwarm-set van ST8MENT Presents Time 4 Action hebben we speciaal voor jou open gehouden! ST8MENT geeft hiermee haar bezoeker de kans om het eens van achter de decks mee te maken. Ben jij een fanatieke hardstyle dj en wil je graag tussen bovenstaande helden op de line-up staan? Stuur dan je Soundcloud link met een vette hardstyle mix en leuk stukje over jezelf vóór 13 november naar [email protected]. De winnaar wordt maandag 20 november bekend gemaakt via de ST8MENT Facebook pagina!

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van ST8MENT via de officiële ‘social media’ kanalen op Facebook en Twitter, te bereiken via www.facebook.com/st8mentnl en www.twitter.com/st8ment_nl.

Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven over ST8MENT op zaterdag 7 december 2013, kan terecht op de officiële website www.st8ment.nl.

Tickets
Tickets voor ST8MENT presents Time 4 Action op zaterdag 7 december 2013 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 25 oktober, 10:00uur via www.st8ment.nl/tickets/, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Online
www.st8ment.nl
facebook.com/st8mentnl
twitter.com/st8ment_nl
soundcloud.com/st8mentVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-10-2013 om 12:43 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook