ST8MENT brengt Fusion naar 2.0 in de Effenaar

Zaterdag 2 maart 2013 gaat de boeken in als de avond waarop ST8MENT het welbekende Fusion label presenteert in een dikke 2.0 versie. Geen oudgedienden, maar nieuwe aanwas van het Brabantse hardstyle label  betrekken op 2 maart de Effenaar in Eindhoven. Na een knallend 2012, waarin ST8MENT het bestaan vierde over drie edities, zal het feest ook in 2013 meerdere malen in het poppodium plaatsvinden. B-Front en Code Black zullen op deze eerste editie in 2013 de line up aanvoeren met DV8 als ceremoniemeester.

Line-up
Met een verpletterende set op Qlimax nog vers in het geheugen maakt B-Front zich klaar voor een heel hard 2013, wat zijn definitieve doorbraak zal gaan worden. De Brabantse raw- hardstyle koning heeft in de afgelopen maanden diverse klappers afgeleverd met onder andere Crypsis en Frequencerz. Dit is een kleine indicatie van hetgeen iedereen kan verwachten tijdens ST8MENT Fusion 2.0.

Van talent tot gevestigde naam in minder dan een jaar, Code Black, de Australische producer van mega hits als “Can’t Hold Me Back” en “Brighter Day”. Met een verfrissende mix van vocalen en melodieën brengt hij zijn sfeervolle hardstyle sound naar een ongekend niveau binnen het Fusion label. Het label bracht zijn ingang tot het Nederlandse circuit wat heeft geleid tot een muzikaal spektakel verdeeld over meerdere EP’s. Niemand zal gek opkijken als Code Black zich als hoofdrolspeler van 2013 zal kronen, wordt 2 maart vervolgd.

Titan is onder de vleugels van Fusion in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een frisse aanwinst van de raw-hardstyle scene. “The Hour of the Night” is gemaakt uit de perfecte ingrediënten om een avond mee af te sluiten. Een rol die Titan zonder enige moeite vervuld en het laatste stukje energie naar zich toe zuigt.

De line up wordt compleet gemaakt door het regionale talent Perry’D en de vocale begeleiding wordt ingevuld door niemand minder dan MC DV8.

Volg ST8MENT!
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom ST8MENT via de officiële ‘social media’ kanalen op Facebook en Twitter, te bereiken via www.facebook.com/st8mentnl en www.twitter.com/st8ment_nl.

Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven over ST8MENT op zaterdag 2 maart 2013, kan terecht op de officiële website www.st8ment.nl.

Tickets
Tickets voor ST8MENT: FUSION 2.0 op zaterdag 2 maart 2013 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets/ en de website van de Effenaar.

ST8MENT online
st8ment.nl
facebook.com/st8mentnl
twitter.com/st8ment_nl
soundcloud.com/st8mentVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-01-2013 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook