ST8MENT presenteert een keiharde Nederlandse nacht

Op zaterdag 10 maart trilt Eindhoven op haar grondvesten tijdens de eerste editie van ST8MENT. Poppodium de Effenaar vormt deze avond het strijdtoneel waar de hardere muziekstromen centraal staan. Met hoofdacts als Wildstylez, verantwoordelijk voor de knaller ‘Lose My Mind’, en het hardstyle fenomeen Frontliner wordt de Nederlandse trots ruimschoots vertegenwoordigd tijdens deze editie van ST8MENT.

Line-up
Vanaf 22:00 tot klokslag 04:00 zal een selectie aan Nederlandse top artiesten hun harde ‘sound’ ten gehoren brengen in de Effenaar. Wildstylez en Frontliner, de smaakmakers van deze avond, zullen in het alom bekende poppodium worden ondersteunt door Slim Shore en het alsmaar rijzende talent Jack of Sound.

ST8MENT
ST8MENT maakt in 2012 haar intrede als organisatie en staat voor een zeer gevarieerde, energieke en periodiek terugkerende avond waar wisselend de hardste muziekstijlen, zoals hardstyle, early-hardstyle, oldschool en hardcore, de toon zullen zetten.

Gedurende de komende edities zal ST8MENT iedere avond de hardere klanken van een specifiek label, artiest, land of harde muziekstroming presenteren. Deze reeks wordt gestart met een oer-Hollandse editie van het concept, waarna ST8MENT in het najaar terug zal keren voor haar tweede editie.

Volg ST8MENT
Volg ST8MENT via de officiële ‘social media’ kanalen op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, win-acties en nieuws rondom het evenement en de harde elektronische dance wereld.

Niet in het bezit van Facebook of Twitter? Dan is het uiteraard ook mogelijk om up-to-date te blijven via de website st8ment.nl.

Tickets
Tickets voor de eerste editie van ST8MENT zijn verkrijgbaar voor slechts 15 euro (Ex. Fee) en kunnen worden besteld via st8ment.nl of st8ment.timoco.eu.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-02-2012 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Sanderson 07-02-2012 @ 18:37:16

hmm, misschien is heen gaan, leuke line-up voor die prijs :)

Econz 15-02-2012 @ 19:16:27

Effenaar is een leuke locatie.

Vroeger heel veel techno-feestjes meegemaakt daar.
Misschien ga ik daar weer eens checken..

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook