ST8MENT Presents Music is Melody & verrassing agenda 2014

Op zaterdag 5 april 2014 keert ST8MENT voor de tweede keer dit jaar terug met een vernieuwde ST8MENT presents Music is Melody editie! Zoals iedere editie staat ook 5 april de Effenaar in het teken van een bepaald thema, label of specifieke sound. Met meester van de melodie; Noisecontrollers en onder andere aankomende sterren Atmozfears en Audiotricz in de gelederen moet dat geen enkel probleem zijn. Daarnaast presenteert ST8MENT de volledige agenda voor 2014 met een dikke “outdoor” editie op de planning!

Line up Music is Melody!
Net als voorgaande edities heeft ST8MENT weer een frisse mix gevonden tussen aanstormende talenten en gevestigde namen. Noisecontrollers, het voorheen bekende duo wat verder gaat als een enkel persoon, komt op 5 april voor de eerste keer naar ST8MENT en staat als herboren te popelen om de Effenaar over te nemen.

Atmozfears en Audiotricz kunnen bijna in één adem worden genoemd als de grootste talenten van melodieuze hardstyle en velen zien 2014 als hun definitieve jaar van doorbreken. De line up wordt compleet gemaakt met Sound Rush, Jones en de inmiddels gebruikelijke host van de avond MC Dash.

Agenda 2014
Met een uitverkochte en fantastische ST8MENT Presents Coone: Global Dedication Album Tour vers in het geheugen maakt ST8MENT zich op voor een knallend 2014. Zo staan er dit jaar nog twee clubavonden in de Eindhovense Effenaar gepland en kan ST8MENT verklappen dat het op 27 september 2014 uitpakt met een dikke vette outdoor editie bij Aquabest in Best! Hierbij de volledige 2014 agenda;
-       05.04.14: ST8MENT, Effenaar, Eindhoven
-       27.09.14: ST8MENT Outdoor, Aquabest, Best
-       06.12.14: ST8MENT, Effenaar, Eindhoven

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe edities van ST8MENT via de officiële ‘social media’ kanalen op Facebook en Twitter, te bereiken via www.facebook.com/st8mentnl en www.twitter.com/st8ment_nl.

Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 5 april 2014, kan terecht op de officiële website www.st8ment.nl.

Tickets
Tickets voor ST8MENT presents Music is Melody op zaterdag 5 april 2014 kosten slechts 15 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets/, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

ST8MENT Online
http://www.st8ment.nl
http://www.facebook.com/st8mentnl
http://www.twitter.com/st8ment_nl
http://www.soundcloud.com/st8ment
http://www.youtube.com/st8mentnlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-02-2014 om 16:49 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook