Star Driver vs Kodex & Respawn in Heart for Hardstyle 74

Aankomende Maandag staat er weer een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle in de planning. Deze keer opent Heart for Hard de show met de Oostenrijkse djs/producers: Star Driver en Kodex. In het tweede uur zal resident Respawn de radioshow afsluiten.

Op Maandag 10 Juni is het alweer tijd voor aflevering 74 van de Heart for Hardstyle Radioshow! In het eerste uur zullen de broers: Star Driver en Kodex, de show openen in een heuze battle. Je zult beide heren kennen van releases op het nieuwe Oostenrijkse label: D3structive Records. Maandag zorgen zij voor een interessante mix. In het tweede uur zal resident Respawn de show afsluiten. Deze nieuwe artiest van het residentieteam is bekend van zijn eerdere project “Binary”, samen met Arboza. Hij heeft gedraaid op o.a. Alcatrazz Festival, Dreamcatchers en draaide in Maart op Heart for Hard Resurrection. Hiernaast is Respawn ook een nieuwe aanwinst van Heart for Hard Records. Zijn nieuwe release “Take Me Away” komt aanstaande Woensdag 12 Juni uit.

Maandag 10 Juni 2013
20:00 – 21:00 Star Driver vs Kodex
21:00 – 22:00 Respawn

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de Heart for Hard Facebook, Twitter of Website. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig goodies worden verloot.

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard & www.heartforhardstyle.com.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 10-06-2013 om 09:36 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook