Strangerz doet Uden aan!

Strangerz, een voor velen bekend Hardstyle concept in Eindhoven, zal op vrijdag 25 maart 2011 voor het eerst neerstrijken op de Markt te Uden. De Bongo Beach in Uden zal dan omgetoverd worden tot één grote Hardstyle tempel! Niets geen tropische la la la muziek maar gewoon keihard beuken!

Strangerz
Wat ooit begon als een deejay contest, is uitgegroeid tot een terugkerend Hardstyle evenement in Eindhoven! Na verschillende edities van Strangerz te hebben georganiseerd, is het tijd om te toeren. Om die reden heeft Yu’R – Events vanuit Eindhoven de A50 genomen en het Hardstyle concept Strangerz in Uden gedropt.

Knalfeest
Het is altijd smullen geblazen met Strangerz en haar deejays. Voor deze editie zijn Dalora onze Hardstyle Queen, Kinesis de vrolijke beuker, The Z. aka Mister Hardstyle, Degos & Re-Done de slopers en The Geminzers met de explosie van energie, uitgenodigd om de zaal te vullen met de lekkerste en dikste Hardstyle tracks die er maar bestaan!
Om het net allemaal wat mooier te maken dan het al is, is Intractable One uitgenodigd om de crew te versterken! Dat hij geen kleine jongen meer is binnen de Hardstyle scene mag duidelijk zijn. Onder de naam AVIO boekt hij samen met Alphaverb succes naar succes. Ook solo weet deze jonge als geen ander hoe een zaal om te keren tot één groot gekkenhuis!

De afronding
Er wordt door Yu’R – Events niet alleen aandacht geschonken aan de kwaliteit van de muziek. De organisatie is ook van mening dat een strakke lichtshow bijdraagt aan een optimale feestbeleving. Tijdens eerdere edities in Eindhoven kwam Yu’R – Events al meerdere malen creatief voor de dag met spectaculaire lasers en effecten. Dit zal ook in Uden zeker niet ontbreken.

Entree
Dat dit alles niet duur hoeft te zijn bewijst Yu’R – Events met de gevraagde entreeprijs. De tickets kosten maar € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de deur. Het wordt hoe dan ook een knalfeest, dus zorg ervoor dat je geen minuut mist van deze editie van Strangerz.

Yu’R – Events
Because we are one

Vrijdag 25 maart 2011
22.00 – 05.00 uur
De Bongo Beach, Uden
vvk: € 7,50
dvk: € 10,-
www.yu-r.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-02-2011 om 17:58 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Darwin 28-02-2011 @ 21:29:37

Nu maar hopen dat er niemand in zijn nek gestoken word.
Daar hebben ze in Uden een handje van..

wesskeej 28-02-2011 @ 21:45:10

Inderdaad maar dat was in ons café in uden en dit is in de Bongo moet nog even kijken of ik ga…

krentenflepper 28-02-2011 @ 22:56:34

succes naar succes? moet het niet zijn succes na succes?

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook