Strangerz is Back Again!

Terwijl het festivalseizoen nog volop in beweging is en er wettelijk een aantal zaken zijn veranderd, wordt er bij Yu’R – Events alles aan gedaan om Strangerz te kunnen voortzetten. En dit is gelukt! Na afwezigheid van een vijftal maanden, is Yu’R – Events terug met het roemruchte Hardstyle concept Strangerz!

Echter zijn er wel een aantal dingen veranderd want ook Strangerz zou in de normale opzet geen doorgang kunnen vinden met de doorgevoerde BTW-verhoging. Dit zou natuurlijk doodzonde zijn geweest. Een concept wat opgericht is door liefhebbers voor liefhebbers en een broedplaats is voor de sterren van de toekomst moet gewoon blijven bestaan. Maar om nu de entreeprijs met 13% te verhogen, vindt Yu’R – Events klinkklare onzin. Daarom zal bij Strangerz de entree voortaan GRATIS zijn. Ja je leest het goed: GRATIS! Yu’R – Events zal vanaf vrijdag 2 september 2011 in samenwerking met de Fabriek op het Stratumseind te Eindhoven elke eerste vrijdag van de maand een editie van Strangerz organiseren! Dus keihard knallen op de dikste Hardstyle beats die je van Strangerz gewend bent alleen dan voor niks, nada, noppes, geen entree.

Voor de eerste editie op vrijdag 2 september 2011 zullen de onderstaande deejays ten tonele verschijnen en zij zullen alle korte metten maken met de stilte die er rondom Strangerz is geweest!

The Geminizers
Als er een tweetal bestaat die weet wat het vak ‘deejayen’ inhoud en dit weet te combineren met absolute gekheid achter de draaitafels dan zijn het The Geminizers wel! Als residents van de The Magic Show en optredens op Wish Outdoor en op de komende editie van The Qontinent winnen zij steeds meer terrein. En terecht, want dit zijn twee rasechte Hardstyle artiesten.

San Miquel
Deze deejay verrast de bezoeker keer op keer en weet als geen ander de zaal vol energie te knallen. Dat zijn talent niet onopgemerkt is gebleven mag duidelijk zijn. Ook hij mag zich rekenen tot één van de residents van The Magic Show en stond dit jaar tevens op Wish Outdoor. Daarnaast staat hij dit jaar voor de tweede keer op The Qontinent.

The Pope (BE)
De goedheiligman uit België gelooft in één ding en dat is de boel compleet afbreken. Want deze paus uit België brengt geen katholieke praat voort, maar laat enkel dikke Hardstyle tracks uit de speakers knallen. Verwacht snoeiharde screeches en duistere sounds, want het is Rawstyle die bij The Pope de boventoon voert.

Kinesis
Deze geweldenaar is wekelijks te beluisteren op Hardstyle.FM en heeft al menig feest afgebroken. Ook tijdens deze editie van Strangerz zal hij laten horen wat hij in huis heeft. Geloof ons dat je geen moment stil zal staan, want Kinesis rockt en zal jou de dikste en vetste Hardstyle platen ten gehore brengen!

Naast de huidige residents zal er tegenwoordig op elke editie van Strangerz een “onbekende” achter de decks verschijnen die de avond aftrapt. Op de eerste editie is dit niemand minder dan het duo Double Trouble die als eerste de bass door speakers heen gaan pompen.
Tevens zal Yu’R – Events in samenwerking met de Fabriek een aantal winacties op touw zetten. Voor alle ins en outs over deze winacties en overige informatie omtrent Strangerz ga je naar onze website, Partyflock, Facebook of Hyves. En vergeet natuurlijk niet de Yu’R – Events twitter te volgen!

Mocht je de afgelopen tijd onder een steen geleefd hebben of je korte termijn geheugen naar de kl*te zijn door al het gefeest, dan zal Yu’R – Events jou er nog één keer aan herinneren dat Strangerz een feest is die je niet mag missen!

Dus noteer vrijdag 2 september (en de daarop volgende eerste vrijdagen van de maand) in je agenda, want je krijgt er spijt van als je er niet bij bent geweest!

Yu’R – Events
Because we are one!
www.yu-r.nl
Vrijdag 2 september 2011
22.00 – 04.00 uur
De Fabriek, Eindhoven
Entree: GRATIS!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-08-2011 om 19:17 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Duruz 12-08-2011 @ 09:36:12

:roll:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook