Strangerz: you will rock again

Na wederom een knal editie van Strangerz te hebben gehad op vrijdag 2 september is het alweer tijd voor de volgende editie. Op vrijdag 7 oktober zal wederom de Fabriek te Eindhoven in gebruik worden genomen om een avond knallende Hardstyle ten gehore te brengen. Want ook op deze editie van Strangerz zullen wederom enkel dj’s staan die weten hoe je de vetste platen in elkaar mixt.

De avond zal opnieuw worden geopend door een gastdeejay. Dit maal is het Miss Dutchlander die de avond zal openen met een knal. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent zodat je niets mist van deze getalenteerde vrouw.

Om half 12 zal de ruwe Brilliant het van haar overnemen, om onvervalst door te knallen. Brilliant weet altijd een energieke set neer te zetten en de tent compleet af te breken. Verwacht dan ook niet dat je een moment stil zal staan op de heerlijke beats die deze man voortbrengt.

We knallen daarna vrolijk verder met Mind.Illusion. Deze man weet als geen ander hoe je een feest bouwt. Dat hij steeds bekender wordt mag duidelijk zijn. Afgelopen zomer stond hij onder andere op Wish Outdoor en The Qontinent. Tevens had hij ook nog ruimte om de roemruchtige Hardstyle top 500 in elkaar te mixen.

Na deze kwaliteitsset is het tijd voor Dstrbr. Hij zal de boel eens flink gaan verstoren. Verwacht geen standaard set van deze man. Hij zal op eigenzinnige wijze al jullie energie uit je lichaam trekken. Want het wordt niets anders dan beuken met hoofdletter B.

Dalora zal de avond in stijl afsluiten. Ook zij is enorm aan het groeien. Zo stond zij afgelopen zomer op The Qontinent en Nature One en heeft ze verschillende tracks gereleased op Zoo Records en Sur+. Ze zal haar draaikunsten maar wat graag komen tonen. Dat deze dame meer is dan alleen Hardstyle dat zul je vanzelf merken.

Mc Hantáh zal de deejays voorzien van de nodige vocale ondersteuning en het publiek een extra handje helpen om ze in extase te brengen.

Het wordt wederom weer een avond gevuld met de beste Hardstyle en Eindhovense gekheid. Dit alles kost je helemaal niets aan entree!

Redenen om dit feest te missen zijn er niet! Dus zet vrijdag 7 oktober in je agenda. Als je dan toch aan het schrijven bent, noteer dan ook alvast de twee andere Strangerz edities in je agenda. Deze vinden plaats op vrijdag 4 november en vrijdag 2 december 2011.

Be there!

Yu’R – Events
Because we are one!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-09-2011 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook