Stuiterbeesten pakt groots uit tijdens 10-jarig bestaan van El Corazon

Na een zéér succesvolle eerste editie van het nieuwe concept PARTYcetamol pakt de jongerenorganisatie Stuiterbeesten opnieuw groots uit tijdens het 10-jarig bestaan van El Corazon. Met hardcore heldin Korsakoff en de ontzettende sexy DJ Lady Bee zijn er op 24 januari in El Corazon twee uiterste stijlen vertegenwoordigd.

El Corazon Roosendaal is ongetwijfeld een plek waar iedereen wel eens is geweest. Het weekend van 24 en 25 januari zal helemaal in het teken staan van de 10e verjaardag van de discotheek. Jongerenorganisatie Stuiterbeesten trapt op vrijdag 24 januari af met niemand minder dan hardcore heldin Korsakoff en de ontzettende sexy DJ Lady Bee.

Met twee uiterste muziekstijlen is deze stuiter avond ook weer hokjesloos ingedeeld. Naast de twee mega headliners zal ook Stuiterbeesten resident ‘Dr. Phunk’ ontzettend lekkere plaatjes komen draaien. Dr. Phunk staat ieder jaar op alle grote evenementen zoals Defqon en Decibel. De overige resident DJ’s Wessel S, TMH Music, Berry, Lau Savano en Rapido zullen paraat staan om de avond helemaal af te maken met hun beats.

Tickets zijn verkrijgbaar op de avond zelf voor slechts €7,50 euro. De timetable word in de week van het evenement bekend gemaakt via de Facebook pagina van de organisatie. Ook zijn er voorafgaand aan het evenement leuke acties en prijzen te winnen via de Facebook pagina.

Event informatie:
Datum: 24 januari 2014
Tijd: 21:00 uur – 03:00 uur
Tickets: €7,50 (alleen deurverkoop)
Plaats: El Corazon, Roosendaal

Meer informatie over het evenement is verkrijgbaar via de website: www.stuiterbeesten.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-01-2014 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook