Summer Bass zorgt voor een hete zomer in Takens

Stilzitten in de zomer? Lekker onderuitgezakt in de tuin? Niet meer genieten van de aller-lekkerste hardstyle van dit moment, gebracht door de beste dj’s? Zeg nou zelf, dat kan Takens je toch niet aandoen? En wees gerust, dat doen we dan ook niet! Omdat het officiële Night of the dj’s seizoen nu even officieel ten einde is, heeft jouw Takens gezorgd voor een waardige vervanger; Summer Bass. Wil je weten wie jouw hardstyle hart op hol gaat brengen tijdens de eerste editie op 2 juli aanstaande? Read on, read on!

A legend in hardstyle – DJ LUNA
Met die geuzentitel doe je de headliner van de eerste editie van Summer Bass echt niet teveel eer aan. Richard de Mildt, alias dj Luna, zette zijn eerste voetstappen op het podium al meer dan een decennium geleden. Hij begon zijn carriere direct bij de crème de la crème van de hardstyle scene: Q-dance. Toen dj Pavo uitviel voor een boeking pakte dj Luna simpelweg de telefoon om zodoende de plek op te vullen tijdens een feest in de Hemkade. Wonder boven wonder ging Q-Dance akkoord en vanaf dat moment ging het snel. Dj Luna is naast Dana en Pavo in belangrijke mate verantwoordelijk geweest voor het succes van hardstyle in Nederland. Niet alleen door zijn sets op feesten als Qlimax, Defqon1 of Mysterland,want net zoveel roem vergaarde hij door moddervette producties. Alleen, maar ook met collega’s Trilok & Chiren maakte hij onder de naam DHHD tracks die met name in de beginfase van de hardstyle garant stonden voor hossende menigten tijdens hardstyle feesten en festivals. En nu is hij is dus in jouw Takens om de zomer in te luiden zoals alleen Luna dat kan!

The Takens residents
Takens’ hoop in bange dagen: Bird en Mc-Coy zijn al jaren de vertrouwde gezichten in Takens. Beide heren hebben hun sporen dan ook meer dan verdiend en draaien zonder een greintje moeite verder waar de hoofdact van de avond ophield.

Nou je hebt het gelezen. Je kunt je verplichte burgerlijke vakantie bij tante Trijntje en ome Joop op de familiecamping in Ommen dus nog rustig even uitstellen, want dit is het echte werk! Night of the dj’s stopt misschien voor een paar maanden, maar met Summer Bass kom jij de zomer wel door!!!

Adres
Uitgaanscentrum Takens
Meppelerweg 7
7707 CL BALKBRUG
Telefoon: 0523-65 63 77
[email protected]
www.takensbalkbrug.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-06-2011 om 16:28 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Edwinn 23-06-2011 @ 22:45:09

In de aankondiging hebben ze het alleen maar over het verleden en klinkt het alsof die Early gaat draaien, maar dat zal wel niet..

kruiwagentje 24-06-2011 @ 09:57:10

ook al begrepen dat de tweede keer (6 augustus) ran-d langs komt..

Samso 24-06-2011 @ 10:53:19

Heb nog wel een setje van hem dat hij in takens draait;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook