Summer Shock invites Adaro

Stilzitten in de zomer? Lekker onderuitgezakt in de tuin? Niet meer genieten van de aller-lekkerste hardstyle van dit moment, gebracht door de beste dj’s? Zeg nou zelf, dat kan Takens je toch niet aandoen? En wees gerust, dat doen we dan ook niet! Omdat het officiële Night of the dj’s seizoen nu even officieel ten einde is, heeft jouw Takens gezorgd voor een waardige vervanger; Summer Shock. Wil je weten wie jouw hardstyle hart op hol gaat brengen tijdens de eerste editie op 2 juli aanstaande? Read on, read on!

A new legend in hardstyle – DJ ADARO
Met die geuzentitel doe je de headliner van de eerste editie van Summer Bass echt niet teveel eer aan. Takens zou Takens niet zijn, als we je eens in de zoveel tijd ook een nieuw talent zouden voorschotelen. Adaro is zo’n talent. Blijkbaar denken ook anderen daar zo over, want Q-Dance boekte hem deze zomer op feesten als Defqon.1, The Qontinent en Q-Base. Maar op 4 augustus aanstaande dus gewoon te zien in jouw Takens!

The Takens residents
Takens’ hoop in bange dagen: Bird en Martijn zijn al jaren de vertrouwde gezichten in Takens. Beide heren hebben hun sporen dan ook meer dan verdiend en draaien zonder een greintje moeite verder waar de hoofdact van de avond ophield.

Nou je hebt het gelezen. Je kunt je verplichte burgerlijke vakantie bij tante Trijntje en ome Joop op de familiecamping in Ommen dus nog rustig even uitstellen, want dit is het echte werk! Night of the dj’s stopt misschien voor een paar maanden, maar met Summer Shock kom jij de zomer wel door!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-07-2012 om 19:55 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Rikkk 21-07-2012 @ 15:18:17

kuttent!

Festuca 27-07-2012 @ 13:48:17

hmm, ben niet vermeld, maargoed ik draai er ook die avond :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook