Summer Shock – Part 2 met Degos & Re-Done

Stilzitten in de zomer? Lekker onderuitgezakt in de tuin? Niet meer genieten van de aller-lekkerste hardstyle van dit moment, gebracht door de beste dj’s? Zeg nou zelf, dat kan Takens je toch niet aandoen? En wees gerust, dat doen we dan ook niet! Omdat het officiële Night of the dj’s seizoen nu even officieel ten einde is, heeft jouw Takens gezorgd voor een waardige vervanger; Summer Shock.

Wil je weten wie jouw hardstyle hart op hol gaat brengen tijdens de tweede editie op 3 augustus aanstaande? Read on, read on!

Takens zou Takens niet zijn, als we je eens in de zoveel tijd ook een nieuw talent zouden voorschotelen. Degos & Re-Done zijn dergelijke talenten. Blijkbaar denken ook anderen daar zo over, want ook deze zomer zijn ze op de mega festivals te vinden. Zaterdag 3 augustus aanstaande dus ook gewoon te zien in jouw Takens!

Nou je hebt het gelezen. Je kunt je verplichte burgerlijke vakantie bij tante Trijntje en ome Joop op de familiecamping in Ommen dus nog rustig even uitstellen, want dit is het echte werk! Night of the dj’s stopt misschien voor een paar maanden, maar met Summer Shock kom jij de zomer wel door!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-07-2013 om 23:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook