Sunday Raw gaat je verslinden met gratis hardstyle op zondag

Ze lusten je rauw, Titan, Ran-D, Unique, Dweazle, Noisecult, Jor-D, Rapid Rodge, Scott Marten en Mc UB. Deze mannen gaan er keihard tegenaan om zondag 18 december een moddervette Sunday Raw neer te zetten. Geen bullshit, geen tierelantijnen, zelfs geen entreeprijs! Gewoon gratis met zijn allen naar binnen en raggen maar! Je weet het toch, voor de echt harde shit moet je in Culemborg zijn. En zelfs op zondag kan het dak er makkelijk vanaf, dat heeft de vorige aflevering duidelijk gemerkt!

Groter en beter
De middenzaal was de eerste keer het toneel van een massale hakpartij. Zonder gekheid, iedereen ging gewoon heerlijk uit zijn plaat op dikke hardstyle. De eerste keer was daarmee een vet succes en de middenzaal van Crystal Venue barstte zwaar uit zijn voegen. Vandaar dat de tweede Sunday Raw geen genoegen meer neemt met de middenzaal maar deze keer gewoon brutaal de grote zaal gaat bezetten! Alle registers kunnen los, de vetste sound en light systems staan klaar om met kracht in actie te komen. Wie is er met Inception in Crystal Venue geweest? Dan weet je dus dat je ook voor de hardste raw hardstyle shit naar Culemborg moet.

No bullshit, gratis entree!
Kaartjes voor dit superfeest zijn te verkrijgen… bla, bla, bla… Niks ervan, doen ze niet aan! Iedereen is gewoon welkom, helemaal voor niks. Trek je stampers aan, zorg dat je energie genoeg hebt en kom Crystal Venue in Fullforce meemaken bij Sunday Raw. Ben je de nacht ervoor in de RAI geweest? Of nog beter in de Jaarbeurs in Utrecht? Dan weet je toch dat het weekend nog niet is afgelopen? Dan weet je toch dat je gewoon nog verder wil feesten? Dan weet je toch, dus, dat de perfecte afterparty voor het weekend op 18 december in Culemborg plaats gaat vinden!

Hardstyle artists at work
De line-up heb je eigenlijk al kunnen lezen in de kop, maar hier toch even een paar namen eruit gelicht want sommige artiesten verdienen het gewoon om af en toe even in de Zon gezet te worden. Neem Dweazle, a.k.a. Bowser, a.k.a. The Exorcist. Daar gaan wel een paar belletjes rinkelen of niet! Als Dweazle heeft deze man al ruim over de 300 superharde feesten op zijn naam staan. Gegarandeerd dat deze man je los gaat krijgen. Of dj Ran-D met over de 250 feesten. De Verrassing van afgelopen jaar! Dikke shit dus! En niet te vergeten Scott Marten die eveneens dik over de 200 feesten op zijn trackrecord heeft gezet, waaronder zeker niet de minsten. Tot slot Mc UB die als Mc al ruim 16 jaar bezig is op ruim 1000 feesten en in het verleden ook menig hardhouse, hardstyle en harddance feest heeft begeleid. The voice is back.

Vul die veteranen van de harder sounds aan met de zwaar knallende dj’s van nu Titan, Noisecult, Jor-D, Rapid Rodge en Unique en je weet het: Sunday Raw gaat je helemaal tot het einde toe een dik weekend bezorgen! Fuck Monday, Sunday we celebrate! Niet zeuren, gewoon komen, de deur staat open! Gratis entree, zondag 18 december, Sunday Raw, Crystal Venue. Vet!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-12-2011 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (9)

Plaats reactie
W0uT3R 06-12-2011 @ 11:28:15

Beetje een popi-jopie geschreven bericht… ergerlijk i.m.o. Wel vet dat ‘t gratis is!

Mannonymous 06-12-2011 @ 14:44:23

Rapid Rodge!

dennis 06-12-2011 @ 15:09:28

Noisecult, Titan Ran-D & Jor-D Dikke line up! Ik ga eens kijken of ik mensen mee krijg.

ttthijss 06-12-2011 @ 15:52:17

waarom altijd zo ver weg:P???????

EvilSpaghettiNL 06-12-2011 @ 22:15:05

Too far away :P

iSenSe` 07-12-2011 @ 12:58:35

Slaap bij een kameraad in Hulshorst, misschien na FoD even een kijkje nemen ^^

Overstrike 12-12-2011 @ 19:25:58

Lekker dichtbij dus zeker aanwezig :) jammer dat mn vriendin niet thuis is anders had ik daar gaan slapen :P

Crystal Venue 16-12-2011 @ 14:25:03

Wordt weer een leuk feestje!

Roan 18-12-2011 @ 13:46:02

Op twitter staat dat Adaro ook komt. Yeahhh :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook