Sunday Raw: Radical Redemption breekt de tent af zondag

Zondag 13 oktober hebben de heren van XXL Culemborg een Europese aanbesteding uit geschreven voor de sloop van het voorheen genaamde Crystal Venue. Na de vele inschrijvingen is de gunning gevallen op de heer: Joey van Ingen aka Radical Redemption. Met zijn indrukwekkende CV, verwacht de organisatie dat de deze grote verbouwing c.q. sloop een koud kustje is voor deze specialist. Radicaal Redemption wordt deze avond ondersteund door een aantal zeer getalenteerde collega’s die ook zeker wat stof doen opwaaien.

De bezetting voor 13 oktober

Radical Redemption, Directeur Raw Inc. sloopwerken b.v.
Prefix & Density .
Artic
Clock Kid
Dailucia
Freaco
Scott Marten
Mc Livid

De sloop is GRATIS te bezichtigen van 17:00 tot 00:30. Het betreden van het terrein is geheel op eigen risico en gehoor bescherming is een vereiste!

YouTube Preview Image

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart of VCA certificaat zijn geldige legitimatiebewijzen.

YouTube Preview Image

Camera’s
Het is toegestaan om tijdens de werkzaamheden fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera’s (ook spiegelreflex), telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Ook het meenemen van een filmcamera is toegestaan maar meld dit vooraf per mail aan Raw inc. sloopwerken b.v. Dit geldt echter niet voor professionele videoapparatuur.

Hardest place XXL Culemborg
XXL in Culemborg ligt lekker centraal in Nederland en is vanaf alle grote steden binnen 1,5 uur of sneller te bereiken. Een super en keihard soundsystem, spetterende laser- en lichtshows, schitterend entertainment, top dj’s en maximaal 2000 mensen komen allemaal samen op de feesten bij XXL Culemborg. Voor Bloody Sunday komt er nog eens een dik pak extra geluid bij, want  alleen keihard is goed genoeg (denk om je gehoor, neem oordopjes mee, ook ter plaatse verkrijgbaar)!

Parkeren
Eventcenter XXL te Culemborg is ook per auto uitstekend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de XXL en het parkeren is bovendien gratis! Je wordt geadviseerd te parkeren op de nieuwe parkeerplaats bij het NS-station (3 minuten lopen)

Openbaar Vervoer
XXL ligt op een loopafstand van Culemborg CS. Vanaf het station sta je binnen vijf minuten midden voor de deur.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-10-2013 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Viincent 09-10-2013 @ 13:51:08

Wie weet weer ff kijkje neme

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook