Superbash 30 Januari 2010: De line-up

Jaren geleden ontstond het concept SuperBash in discotheek Lunatic te Enschede. Na knallende edities met onder andere Pavo, The Prophet, Isaac en Dano verdween SuperBash even in de koelkast om afgelopen zomer tijdens Freshtival dubbel zo hard terug te komen.

In een afgeladen tent draaiden de helden van nu tezamen met de helden van de toekomst het spreekwoordelijke dak eraf. Dit was te merken aan de temperatuur die opliep tot het kookpunt maar tegelijk ook aan het publiek dat zorgde voor een onvergetelijke sfeer. Terwijl het vuurwerk richting de sterren schoot schroefde Zany het tempo het laatste uur op om hardcore te eindigen; voor de organisatie een perfect einde van een perfecte dag. Uiteraard komt SuperBash volgend jaar weer terug op Freshtival in nog grotere vorm maar daarover binnenkort meer.

Op dit moment is het de realiteit dat de mussen bijna dood van het dak vallen en dan niet vanwege de hitte maar wegens het koufront dat Nederland inmiddels is binnen getrokken. Mooie reden om SuperBash indoor voort te zetten, zo dacht de organisatie, Absolutely Fresh. Omdat de lat hoog ligt is er gezocht naar een passende locatie die aan de strenge eisen van het publiek zou voldoen. Met Poppodium Atak lijkt het er sterk op dat deze locatie is gevonden. Voor de mensen die Atak en/of SuperBash niet kennen adviseert de organisatie rekening te houden met belachelijk goed geluid, artiesten die er niet één maar twee schepjes bovenop doen en een publiek dat je niet hoeft uit te leggen hoe er gefeest dient te worden.

Op zaterdag 30 januari zal het zover zijn: dan gaat SuperBash van start met als headliners de mannen die in no-time de top hebben bereikt onder de naam Noisecontrollers. Verder zal the one side of 2-sides beter bekend onder de naam B-Front plaatsnemen achter de decks en zijn ook local hero’s Dualdriven tot op de tanden bewapend met dikke tracks aanwezig. Omdat talent een grote rol speelt binnen het concept is het Nederlands-Deense duo Heatzone aanwezig, onlangs werd hun Prototype EP gelanceerd en zonder twijfel mag aangenomen worden dat deze jongens een veel belovende toekomst voor zich hebben. De avond zal worden geopend door Spana, opbouwend van early-hardstyle naar de hardstyle is de line-up daarmee compleet en belooft het wederom een hete nacht te worden in Enschede.

SuperBash zal beginnen om 22:00 uur op zaterdag 30 januari. De locatie is Poppodium Atak te Enschede. De entree bedraagt 12,50 euro en kaarten zijn enkel aan de deur te koop, om teleurstellingen te voorkomen raadt de organisatie dan ook aan op tijd aanwezig te zijn. Let op: de minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Meer informatie is te vinden op www.absolutelyfresh.nl. Vragen en/of opmerkingen kunnen worden gemaild naar [email protected]

superbash 01 2010 front superbash 01 2010 backVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-12-2009 om 20:41 door Khadber | Translate:

Reacties (7)

Plaats reactie
Hoeksemad 18-12-2009 @ 22:50:26

Hmm, redelijk dichtbij in de buurt. Heb een vriendin er op kamers zitten. Kijken of ik er een slaapplek kan regelen.

Wesley 19-12-2009 @ 11:41:38

Als NC ook maar in de HMH zijn die avond ;)

Bas de Vogel 19-12-2009 @ 12:02:11

zou ik niet vanuit gaan

Khadber 19-12-2009 @ 12:35:37

@ Wesley: Kans zit er dik in.

Hardstyleking 19-12-2009 @ 14:27:18

relaxte shit, mss aanwezig! geluid is idd de bom in de atak

coennuh 19-12-2009 @ 18:55:52

aanwezig

Sjonnie 06-01-2010 @ 13:44:59

Aanwezzug kan er lopend heen ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook