Superbash laat Enschede schudden op haar grondvesten

Enkele maanden geleden, trokken duizenden mensen naar Freshtival, om daar los te gaan in onder andere de Superbash tent. Inmiddels is zowel het festivalseizoen als de zomer ten einde gekomen en is het dus eindelijk weer tijd voor een ultra dikke editie van Superbash, in de beste club van Enschede, Atak. Superbash indoor staat bekend om haar super strakke geluidsset, de vetste artiesten, maar vooral om haar publiek dat maar één ding wil en dat is keihard rammen op de beste hardstyle en laat dat nou net de bedoeling zijn op vrijdag 9 december!

Superbash op vrijdag
De komende editie van Superbash vind voor het eerst plaats op een vrijdag, om twee eenvoudige redenen. De belangrijkste reden is dat het weekend op vrijdag begint en er geen betere manier is om deze te starten dan met het bezoeken van Superbash. De tweede reden is een logisch gevolg van de eerste, je hebt simpelweg één extra dag om bij te komen van alle maximale inspanningen die je hebt verricht.

Wildstylez & Crypsis
Zoals altijd staan er op Superbash enkel de beste artiesten die Nederland kent, aangevuld met upcoming talents. Voor de komende editie op vrijdag 9 december, zullen niemand minder dan Wildstylez en Crypsis acte de présence geven, natuurlijk hebben deze heren geen introductie nodig en mag je verwachten dat ze het dak eraf gaan blazen. Dualdriven, Dymonic en ArmenianBoy zullen de avond openen en maken samen met MC Villain de line-up compleet.

Aftermovie Freshtival
Om nog even in zomerse sferen te komen kun je hier kijken naar de aftermovie van Freshtival 2011 waarin ook de Superbash tent te zien is.
YouTube Preview Image

Tickets
Tickets kosten in de voorverkoop €14,50 en zijn verkrijgbaar via www.atak.nl en www.absolutelyfresh.nl. Verder kun je fysieke tickets kopen via alle aangesloten Primera winkels. Voor de late beslissers zal een beperkt aantal tickets aan de deur beschikbaar zijn.

Legitimatie
De minimumleeftijd voor Superbash is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt om geweigerd te worden.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-11-2011 om 21:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Kai 03-11-2011 @ 21:32:45

Ghehe lekker dichtbij :D

Refuze 04-11-2011 @ 10:27:26

Woon zelf in Hengelo dus is lekker dichtbij. Dus deze pakken we dan even mee :)

Oxygene 04-11-2011 @ 13:40:06

Op vrijdag. Betekent voor mij een no-go.. ben bang voor veel anderen ook..

ttthijss 08-11-2011 @ 16:55:55

jah voor mij [email protected], echt jammer met WILDSTYLEZ!!!:)

BALEN WAAROM NOU OP VIJRDAG:P???

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook