Supersized Raw Special latest info

Aanstaande zaterdag staat volledig in het teken van raw hardstyle tijdens de Supersized Raw Special. Een aantal grote artiesten en talenten uit deze scene reizen af naar Utrecht om de hele nacht non-stop te beuken! Het is een evenement dat door de echte raw hardstyle liefhebber niet gemist mag worden. Natuurlijk zijn er nog een aantal belangrijke zaken die je als bezoeker vooraf dient te weten. Je leest ze in dit bericht.

Timetable

Stage 001
22:00 – 23:30:  Clock Kid
23:30 – 01:00:  Digital Punk
01:00 – 02:30:  B-Front
02:30 – 03:30:  Crypsis
03:30 – 05:00:  Frequencerz
05:00 – 06:00:  Radical Redemption
00:00 - 00:00:  MC: DL

Stage 002
22:00 – 23:30:  D’Cepticon
23:30 – 00:30:  High Voltage
00:30 – 02:00:  E-Force
02:00 – 03:30:  Titan
03:30 – 04:30:  Thera
04:30 – 05:30:  Delete
00:00 - 00:00:  MC: Livid
Tickets
De allerlaatste tickets zijn beschikbaar via supersized.­nl.

Banners
Op de Facebook pagina van Supersized worden banners geplaatst met hoeveel procent het evenement op dat moment is uitverkocht. Houd deze dus goed in de gaten, zodat je niet te laat bent met het aanschaffen van jouw tickets!

Supersized online
Kun jij niet aanwezig zijn bij de Supersized Raw Special, maar zou je toch graag van dit evenement meegenieten? Volg Supersized dan op Facebook, Twitter & Instagram en blijf de hele nacht op de hoogte van alle gebeurtenissen!

ID
De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zicht te legitimeren. Zorg er dus voor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, zoals een rijbewijs, paspoort of Nederlandse identiteitskaart.

Lockers
In de Central studios kun je een locker huren om je jas of tas in op te bergen. Deze kun je delen met een aantal vrienden. Het is tevens mogelijk om tijdens het evenement naar je locker te gaan.

Foto- en videoapparatuur
Het is toegestaan om een fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen te nemen. Professionele videoapparatuur is daarentegen niet toegestaan.

Rookbeleid
Central studios is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden! Er is wel een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

Munten & pinnen
Je kunt in de Central studios bij diverse kassa’s munten kopen. Hier kun je ook pinnen, maar geen contant geld opnemen. Supersized raad je aan om altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Drugsbeleid
Supersized conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Utrecht. Dit is ‘zero tolerance’. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Unity
De jongens en meisjes van Unity geven Voorlichting over het gebruik van alcohol en drugs. Heb je vragen? Loop dan eens langs hun stand! Ze geven je graag tips als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten altijd naar de EHBO.

Vervoer
Central studios is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar.

  • Per auto: Central studios ligt dicht bij de snelweg A2. Stel je navigatie in op Gietijzerstraat 5 te Utrecht en volg bij aankomst de aanwijzingen van de parkeerwachten voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg.
  • Met de bus: neem vanaf Utrecht CS lijn 25. Deze stopt voor de deur van Central studios.
  • Met de trein: station Utrecht Zuilen is op 5 min loopafstand van Central studios.
Voor meer informatie en actuele vertrektijden kijk je op www.9292.nl.

Vanaf 04.30 uur zullen er pendelbussen rijden vanaf Central studios naar Utrecht CS Jaarbeurs.

Touringcars
Touringcars kunnen parkeren op de parkeerstroken langs de Tractieweg, direct gelegen aan de Gietijzerstraat en op loopafstand van Central studios. De bus kan hier de hele nacht blijven staan.

Website
Voor meer informatie over de Supersized Raw Special check je www.supersized.nl/raw.

 


Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-03-2014 om 12:43 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
mr_vertigo 03-03-2014 @ 19:22:10

Een aantal grote … reist. Srry moest ff gezegd worden.

Ik heb ziek veel zin hierin! Word een mooi feestje, op een nostalgische locatie! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook