Suppression – Make RAW not WAR #2: Line-up & locatie

Kameraden,
Met deel 1 nog vers in het geheugen is het alweer tijd voor de briefing van nummer 2. Op 23 mei 2015 zullen alle #RAW fans samenkomen bij Beachclub Fuel om grandioos te beuken op hardste RAW kicks van het moment. De organisatie heeft zijn best gedaan om een originele maar ook keiharde line-up samen te stellen. De goede mix tussen de beste talents van nu in combinatie met harde klappers van de wel bekende namen zorgen voor een frisse en vooral geen dertien in een dozijn line-up. Met trots presenteert de organisatie dan ook de line-up van Suppression – Make RAW not WAR #2:

Outdoor
- Titan
- Deetox
- Delete
- Act of Rage
- Artifact
- X-Pander (FR)
- Typhoon (IT)
Hosted by MC Invalid

Indoor
- Jason Payne
- Unresolved (IT)
- D-Sturb
- Nemesis
- Electric Punk
- Sick Sense
- Up Syndrome
- Winner DJ/Producer contest
Hosted by MC The Qure

Locatie
Aangezien mei alweer het festival seizoen is heeft de organisatie gekozen voor een locatie die de aspecten van een indoor en outdoor locatie kan combineren: Beachclub Fuel te Bloemendaal aan Zee. Ben je nog niet bekend met Fuel? Dan zal het eens tijd worden. Op 23 mei 2015 zullen jullie zowel de outdoor area als de indoor area in gebruik nemen. Er is ruimte voor maximaal 2500 #RAW fans en kun je al beukend de zon onder zien gaan in de zee.

Anthem
Ieder groots feest verdiend een anthem! Dit keer zal het duo van Nemesis deze zware taak op zich nemen. Je kent ze waarschijnlijk nog niet. Maar deze twee heren zal je de komende tijd steeds zien en horen. Ze hebben al aardig wat releases die te checken zijn op hun Soundcloud pagina.

DJ/Producer contest
Ben jij een rijzende ster in de Raw Hardstyle scene? Dan maak jij kans op een plekje op de line-up! Wat moet je hiervoor doen? Maak een mix van maximaal 30 minuten met minimaal 1 eigen track, plaats deze in het Suppression – Make RAW not WAR event en stuur hem in een bericht naar de Suppression Facebook pagina. Wie weet sta jij 23 mei keihard te rammen voor je vrienden. Insturen kan tot vrijdag 27 maart en de winnaar zal 1 mei bekend gemaakt worden!

Tickets
Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via Suppression.nl, Partyflock en de Facebook pagina! Early bird tickets zijn vanaf dan verkrijgbaar voor 15,- (op=op). Reguliere tickets kosten 20,- per stuk.

Updates
Je blijft op de hoogte via de Suppression Facebook pagina of via www.suppression.nl. Suppression is ook te volgen via InstagramVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-03-2015 om 22:54 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook