T-Town Masters – 12 december 2009

T-Town Masters staat weer voor de deur. Het enige en hardste concept uit Tilburg dat alle hardere stijlen voor een avond in twee locaties onderbrengt. Het concept waar de zachte G niet geschuwd wordt! En waar er meer bier geconsumeerd wordt dan beats! Waar de piep in je oren nog harder klinkt dan je wekker! En de plek waar gezelligheid de boventoon voert! The madness is over!

Het concept dat ooit begon als ‘T-Town Madness – Mc Apster B-day party’ en al vier jaar heeft bewezen een begrip te zijn in de regio heeft wegens onvoorziene omstandigheden zijn naam moeten veranderen. Tegenwoordig leeft het concept verder als T-Town Masters. Ondanks de naamsverandering en het nieuwe T-Town Events die dit evenement organiseert met MC Apster aan het roer zullen de verwachtingen nog hoger zijn dan voorgaande jaren. Uiteraard heeft het paradepaardje van T-Town Events zijn strepen reeds verdiend door iedere keer weer een ramvolle tent te hosten op het welbekende Intents Festival van Stichting de kloontjes. Op 5 juni 2010 zal T-Town Masters wederom aanwezig zijn op Intents festival!

Ook werd de laatste editie van T-Town Masters in december 2008 een groot succes met bijna 1400 bezoekers volledig uitverkocht!

2 Locations, 1 event
Zoals bij de meeste bezoekers bekend is wordt T-Town georganiseerd in Uitgaanscentrum The Gallery en Discotheek Zino in Tilburg. Helaas is discotheek Zino afgebrand waardoor er werd uitgeweken naar Discotheek La Salle. Deze locatie zit een stukje verder in de straat en is met 1 minuut lopen goed te doen. Qua indeling zal er niets veranderen. Hardcore, terror, early, oldschool en darkcore zal gevestigd worden in The Gallery. Discotheek La Salle zal de hardstyle voor zijn rekening nemen. Bezoekers ontvangen een polsbandje bij entree waarmee je beide lokaties kan bezoeken. Ook zal er op beide lokaties een garderobe aanwezig zijn.

Partners in crime
Net zoals vorige jaren heeft MC Apster zijn meest geschikte ‘partners in crime’ geselecteerd om deze editie van T-Town Masters tot een groot succes te maken. Naast gevestigde dj’s als Nosferatu, Ophidian, Weapon X, Only, Noizefucker, 2 Sidez, Jos&Wesz en uiteraard het Tilburgse trots ‘T-Town Dreamteam‘ heeft Apster ook gekozen voor een ruime selectie Next generation artiesten als Loudness, M.A.S.H. & Bassdealer, Noisecult en vele anderen. Check hieronder de complete line-up met meer dan 50 artiesten!

Area 1 t-town masters
XardioFreezeFranky DuxOnlyKristofDr. RudeOCDWeapon XTrypsinOphidianNosferatu
Hosted by: Mc Syco – Mc Apster – Mc Da Mouth of Madness – Mc R.G.

Area 2 fuckin hard @ t-town
Clockworkz – Vagh – Next Generation.89ReinerChaosNazgûlVagemanNoizefucker
Hosted by Mc Rudis

Area 3 t-town elements
Pitchcontrollers – 23:00u Pita! – Robbie MaguraVecinoDubman – Sjk – Raoul – D.K.C.Scott MartenRecypeMercenaryMenace
Hosted by: Mc Andy Garcia – mc Robbinyo

Area 4 t-town academy – discotheek la salle
KenesisRuff J.DivatoLoudnessM.A.S.H.- BassdealerNoisecultA-DriveTwilight ForcesNinjakwan2-SidezJosh & Wesz
Hosted by: Mc Renegade – Mc Rems – Mc Flo

Tickets
Voor dit evenement zijn er tickets in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts 15 Euro per ticket. Deze zijn te koop via de website van Paylogic en via alle Primera’s . Vorig jaar was dit evenement uitverkocht aan de deur. Zorg er dus voor dat je je ticket op tijd in de pocket hebt. Er zullen natuurlijk ook een aantal tickets aan de deur verkocht worden voor de late beslissers. De leeftijd voor dit evenement is vastgesteld op 16 jaar en ouder. Bij twijfel kan er om je I.D. gevraagd worden, zorg er dus voor dat je die bij je hebt.
T-Town Events hoopt uiteraard dat jullie weer van de partij zijn om er een onvergetelijke avond van te maken.

Check trouwens ook het volgend evenement van T-Town Events! Op kerstavond zal er in Discotheek La Salle in Tilburg een nieuw evenement plaats vinden Geheel in kerststijl presenteert T-Town Events trots het hardstyleconcept Public Domain!

Hieronder de line up:
2-SidezActivatorB-Frontd’StylerzFrequencerzJosh & WeszLow-EOnlyRan-DThe Vision Hosted by Mc J-B & Mc Rems


.ttownVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-12-2009 om 11:43 door freddyadu8 | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Timmer 07-12-2009 @ 19:23:49

Ik had het al gezien,, ga er niet naar toe :(

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook