Takens presenteert Hard in Style – Korsakoff Special

Laten we eerlijk wezen. De gemiddelde hardcore dj is een man. Maar gelukkig is er een uitzondering op die regel. Een hele sexy en mooie uitzondering. Dj Korsakoff is het levende bewijs dat hardcore weldegelijk door een vrouw gedraaid kan worden, en dan ook nog eens door een verdomd mooie ook. Lindsay van der Eng, alias Korsakoff, maakte in 2004 haar grote debuut tijdens Masters of Hardcore in Thialf Heerenveen waar ze haar ding mocht doen voor maar liefst 15.000 man. En sinds die tijd is ze niet meer weg te denken uit de internationale hardcore scene, gelukkig maar!

Het is alweer een poosje gelden dat Korsakoff jouw Takens eens even flink op de op heeft gezet. Zaterdag 19 mei mag je dan ook eindelijk weer los op een monsterlijk vette set van deze hardcore diva. In de intro vertelden we je al dat dames in de hardcore eigenlijk een schaars fenomeen zijn. Maar Korsakoff doet echt niet onder voor de mannelijke concurrent. Uiteraard hoor je haar vrouwelijkheid terug in haar producties. Haar laatste artiestenalbum Pink Noise dat vorig jaar uitkwam staat bol van de raggende maar tegelijkertijd melodieuze hardcore knallers.

In 2001 kwam de eerste plaat van Korsakoff uit; Seperated World. De plaat was direct een partyhit van jewelste en deed het goed in Nederland, Duitsland, Italië en Spanje. Haar stijl is altijd herkenbaar gebleven: vette en melodieuze tracks, maar dan wel met een vette hardcore kick eronder natuurlijk! Inmiddels is Lindsay elke weekend te vinden op de vele hardcore feesten die ons land rijk is. Stiekem is Takens dan ook best een beetje trots dat ze een plekje heeft vrij weten te maken voor een beukende set in het mooie Overijsselse Balkbrug.

19 mei wordt een avond die uniek in zijn soort. Een avond die stijlvol is, maar dan wel met een heel rauw randje. Dus trek op 19 mei je gemakkelijke gabberschoentjes aan en laat je meenemen door Korsakoff op een reis met de vetste hardcore pareltjes van dit moment!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-05-2012 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
BadToTheBone 09-05-2012 @ 16:04:37

Wat is er toch van haar geworden, haar eerste album was te gek.

Maar nu worden we gek van haar :(

Grendiner 12-05-2012 @ 13:10:25

Maar het blijft een geil wijf :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook