Technoboy – Involve clubtour: ‘Broedplaats voor nieuw talent’

Technoboy vervult tot op de dag van vandaag een leidende rol binnen de hardstylewereld. Zich verantwoordelijk voelend voor de scène die hij destijds mede-creëerde, probeert Technoboy altijd een stap vooruit te zijn op de rest. Innovatie is zijn motto en hij staat altijd open voor nieuwe talenten en geluiden.

Wat inmiddels is uitgegroeid tot optreden op alle toonaangevende feesten in de wereld, begon in de jaren ’80 in een kleine discotheek in zijn woonplaats Bologna. Scholier Cristiano Giusberti droomde ervan om ooit een beroemde DJ te worden en besteedde al z’n vrije tijd aan het leren mixen van de muziek die in die discotheek gedraaid werd. House moest nog geboren worden. Het lukte Cristiano de clubeigenaar ervan te overtuigen hem één kans te geven zijn mixing skills met het publiek te delen. Hij greep deze kans met beide handen aan en de rest is geschiedenis. Met die ene kans die alles veranderde in zijn achterhoofd, voelt Technoboy dat het nu zijn roeping is om andermans dromen waar te maken. Zijn INVOLVE club tour zal fantasie in realiteit veranderen.

INVOLVE zet talent in de spotlight. Kundige DJ’s krijgen de kans om samen met Technoboy te draaien op podia die er niet om liegen. Voorafgaand aan iedere INVOLVE clubnacht wordt een mixwedstrijd gelanceerd en de winnaars zullen hun dromen werkelijkheid zien worden. Vocalisten, tekstschrijvers en producers krijgen kansen om hun vaardigheden te tonen en ook fans zonder muzikale aspiraties worden bij Technoboy’s leven betrokken: zij worden bijvoorbeeld uitgedaagd om track titels te bedenken, interviewvragen te verzinnen die niemand ooit durfde te stellen en te laten weten waarom zij een nachtje feesten met hun idool verdienen.

YouTube Preview Image

INVOLVE: dichter bij Technoboy en ‘the DJ’s life’ komen is simpelweg niet mogelijk. Het concept vormt een broedplaats voor nieuw talent en geeft fans de stem die zij verdienen. De campagnes rondom INVOLVE worden gelanceerd op Technoboy’s social media kanalen, dus houd deze de komende weken goed in de gaten. Als je echt wilt voelen waar INVOLVE nu precies om draait, bekijk en beluister dan Technoboy’s nieuwste track en videoclip ‘Involved’.

YouTube Preview Image

www.facebook.com/djtechnoboy
www.twitter.com/djtechnoboy
www.youtube.com/technoboydjVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-08-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
iSenSe` 16-08-2012 @ 11:08:02

in die clip hebben ze de microfoon aan de horen hangen :S

dylanleijten 16-08-2012 @ 20:46:43

Leuk concept maar wat praat TBY irritant engels zeg :p

San Marco 17-08-2012 @ 00:11:39

@iSenSe
Dat is de custom made headphone van Technoboy zelf. Met één oorschelp! :P

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook