Teknixx 3 jarig jubileum: Line-up en informatie

Dit voorjaar is Teknixx alweer toe aan zijn 3 jarig jubileum. Deze speciale editie van Teknixx zal zijn op zaterdag 31 Maart 2012 en word net zoals de voorgaande edities gehouden in Discotheek Stuivezand te Zundert (NL).

Voor 3 Years Teknixx zijn er natuurlijk een aantal speciale gasten uitgenodigd. Zoals jullie gewend zijn van Teknixx word er voor ieder wat wils iets nee gezet. Ook voor deze editie heeft de line up dus een zeer brede vorm op het gebied van Jump & Tek.

3 Years Teknixx presents:

Lethal MG
Hij was al aanwezig bij onze winter editie van vorig jaar. Deze pionier liet ons zien waarom hij nog steeds een van de toonaangevende artiesten in de scène is

Tek Soldierz
Na een lange sabbatical zijn deze 2 jongens weer terug bij elkaar! We kennen allemaal de legendarische plaat Duckz Army en hoeven ze eigenlijk niet meer voor te stellen. Eindelijk staat deze act op Teknixx. Bereid je voor op een grote dosis Jump klassiekers!

Dr Phunk
In de afgelopen drie jaar is deze jongen getransformeerd van een niemand tot een iemand. Met zijn hits als Copycat, Azzless Bitch, Little Jimmy en zijn Phunky bootlegs vestigde hij zich in korte tijd in de top van de Jump scene.

Pat B
De laatste editie van Teknixx vierden we zijn verjaardag …. Als je hier bij was hoeft er niet veel meer gezegd te worden …Het was een super nacht met dit gekke feest beest!

Clayton Cash
Er kan geen editie zijn zonder deze man. Met zijn excentrieke platen keuze zal hij de dansvloer zeker weer op zn kop zetten!

iTraxx
De eerste editie was iTraxx ook aanwezig. Met een 1,5 uur durende set maakte hij het publiek helemaal gek. Is hij in staat is om dit opnieuw te doen deze keer?

Sjoekoe
Herinnert u zich de legendarische Tekroom van Complex? Deze man was verantwoordelijk voor al die gekke avonden en vuile beats op de bovenste verdieping, samen met Jones! Tegenwoordig draait hij zijn platen voornamelijk in Cherrymoon.

Brainsick
Deze gekke vent was de eerste 2 jaar resdident op Teknixx. Speciaal voor het 3 jarig jubeleum zal hij weer plaats nemen achter de decks. Brainsick is terug!

Charly Pillz
Dit is het eerste optreden van Charly Pillz. Onthoud zijn naam,Hij laat je versteld staan en blaast je omver met zijn fabelachtige mixing skillz en eigen soort Tekstyle!

Tot slot zullen deze artiesten bijgestaan worden door :

McToxicalz
We hebben zelden zo`n getalenteerde Mc als hem gezien! Met zijn rauwe stem weet hij de andere artiesten perfect te ondersteunen en het feest naar een hoger niveau te tillen. Onlangs heeft hij samen met Pat B enkele dikke tracks gemaakt die zeker gespeeld zullen worden !

Buiten al dit harde geweld zal, zoals jullie gewend zijn, ook de 2e area geopend zijn deze avond. Hier zullen Glenn & Visual-J jullie de lekkerste en beste Dance, R&B en Top 40 muziek voor schotelen.

Net als alle voorgaande editie`s zal ook deze plaats vinden in Discotheek Stuivezand te Zundert waar de deuren geopend zullen zijn vanaf 21.00 uur.

Tickets zijn uitsluitend aan de deur te verkrijgen en kosten slechts € 8 ,- euro.

De minimale leeftijd van Discotheek Stuivezand is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Je vindt Discotheek Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.Teknixx.com.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-02-2012 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook