Teknixx gaat voor ‘Bier, Bloesjes en Bourgondische beats’

Afgelopen zaterdag was de Goodfellas editie van Teknixx weer een groot succes. Tijdens de negende editie gingen alle remmen weer helemaal los! Van melodieuze klappers tot de snoeiharde franse beats. ALLES kwam voorbij en het dak ging er wederom af. Met de sympathieke Pat B als vervanger voor de verhinderde E-Max kunnen we gelijk een bruggetje maken naar de volgende editie. Deze tiende editie van Teknixx zal gehouden worden op zaterdag 3 december 2011 en zal in het teken staan van de man van ‘Bier, Bloesjes en Bourgondische beats’

Niemand minder dan the one and only Pat B zal deze avond in het middelpunt staan en zijn birthday vieren. Pat B, een meer dan uitstekende allround dj uit het Nederlandse Ossendrecht. Begonnen als drive-in dj en als resident bij de lokale Belgische radiozender Arta FM is Pat B (Patrick Burremans) inmiddels uitgegroeid van local hero tot dé man van zuidwest Nederland. Discotheek Stuivezand zal wederom afgebroken worden door de genodigde gastdj`s onder aanvoering van de jarige job zelf.

Pat B heeft voor deze speciale birthday editie maarliefst 14 collega artiesten uitgenodigd om dit samen met hem te komen vieren.

De line up voor Teknixx – Pat B Birthday Booze ziet er als volgt uit:
Pat B
Dr. Rude
Q-ic
Clayton Cash
D-Vision
Dalora
Fatal inc. aka Firewall
G-Fresh
G-Swatt
Kid Rascal
Lady Xsesis
M-KO
Miss Faction
Pieter Leijten
Zoals iedere editie van Teknixx zullen ook deze artiesten vocaal bijgestaan worden. De Mc voor deze avond is Mc Toxicalz.

Buiten al dit harde geweld zal, zoals jullie gewend zijn, ook de 2e area geopend zijn deze avond. Hier zullen Glenn & Visual-J jullie de lekkerste en beste Dance, R&B en Top 40 muziek voor schotelen.

Net als alle voorgaande editie`s zal ook deze plaats vinden in Dischotheek Stuivenzand te Zundert waar de deuren geopend zullen zijn vanaf 21.00 uur.

Tickets zijn uitsluitend aan de deur te verkrijgen en kosten slechts € 8 ,- euro.

De minimale leeftijd van Discotheek Stuivezand is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Je vindt Discotheek Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.Teknixx.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-09-2011 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
thehardstyleholland 23-09-2011 @ 12:48:08

G-Fresh :)
G-Swatt :D
Kid Rascal :p

Nice alleen ligt zundert zo ver weg! :(

Mol 23-09-2011 @ 20:30:10

bloesjes? :p

Teknixx 26-09-2011 @ 13:01:29

Bloesjes van Pat B ;-)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook