Teknixx pakt uit met “The Goodfellas” editie

Zaterdag 17 September 2011 gaat Stuivezand weer helemaal los! Het is alweer tijd voor de negende editie van Teknixx. Nadat de mannen van het DWX Bounce team flink huis hebben gehouden is het weer tijd voor een nieuwe ronde! Deze “Goodfellas” editie van Teknixx staat in het teken van macht en loyaliteit en zal de vloer weer laten trillen met de nieuwste, beste en hardste Jump en Tek beats.

De line up voor deze “Goodfellas” editie van Teknixx ziet er als volgt uit :

E-Max
Gave
Lobotomy Inc
Dr Phunk
Clayton Cash
Junior Waxx
Mode Seven
DNA Killerz
Royal S

Natuurlijk mag er op deze Teknixx geen vocalist ontbreken. De avond zal gehost worden door niemand minder dan MC Chucky.

Als je de schurende beats even beu bent, wees dan niet getreurd. Er is nog een 2e area waar je in alle rust kunt genieten van de lekkerste Dance, R&B en Top 40 muziek! Dit is het Café gedeelte dat verzorgd wordt door Glenn & Visual-J !

Heb je dus zin in een gezellige avond, dan mag je dit dus echt niet missen en kom op tijd om teleurstelling te voorkomen. Want vol is vol.

Kaarten zijn alleen aan de deur te koop, welke vanaf 21.00 uur geopend zullen zijn tot 04.00 uur en kosten slechts €8,- euro.

De minimumleeftijd in Stuivezand is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Je vindt Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.Teknixx.com

Kortom, Zaterdag 17 September gaat het dak er weer af!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-09-2011 om 14:14 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
MCgatal 08-09-2011 @ 15:14:54

Dikke flyer! alleen de muziek vind ik niks aan.

Ramirez 08-09-2011 @ 18:58:53

Ziet er goed uit alleen iets te ver weg!

thehardstyleholland 10-09-2011 @ 12:58:13

Dikk line up alleen met openbaar vervoer niet te doen! :(

Teknixx 14-09-2011 @ 12:36:00

Aankomende zaterdag gaat Discotheek Stuivezand weer helemaal los! Het is alweer tijd voor de negende editie van Teknixx. Nadat de mannen van het DWX Bounce team flink huis hebben gehouden is het weer tijd voor een nieuwe ronde! Deze “Goodfellas” editie van Teknixx staat in het teken van macht en loyaliteit en zal de vloer weer laten trillen met de nieuwste, beste en hardste Jump en Tek beats.

De officiële timetable voor deze editie van Teknixx ziet er als volgt uit :

21.00 – 22.00 Mode Seven
22.00 – 23.00 Clayton Cash vs Junior Waxx
23.00 – 00.00 Dr Phunk vs Royal S
00.00 – 01.00 E-Max
01.00 – 02.00 Gave
02.00 – 03.00 Lobotomy Inc
03.00 – 04.00 DNA Killerz

Natuurlijk mag er op deze Teknixx geen vocalist ontbreken. De avond zal gehost worden door niemand minder dan MC Chucky.

Als je de schurende beats even beu bent, wees dan niet getreurd. Er is nog een 2e area waar je in alle rust kunt genieten van de lekkerste Dance, R&B en Top 40 muziek! Dit is het Café gedeelte dat verzorgd wordt door Glenn & Visual-J !

Heb je dus zin in een gezellige avond, dan mag je dit dus echt niet missen.

Kaarten zijn alleen aan de deur te koop, welke vanaf 21.00 uur geopend zullen zijn en kosten slechts €8,- euro.

De minimumleeftijd in Discotheek Stuivezand is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Je vindt Discotheek Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

Voor meer informatie kun je terecht op de website:www.Teknixx.com

Kortom, Zaterdag 17 September gaat het dak er weer af! Ook zal op deze avond de volgende editie van Teknixx bekend gemaakt worden, dus hou de website goed in de gaten.¬

Om jullie alvast een beetje op te warmen, geven we een kleine tip van de sluier weg: Het zal gaan om een speciale B – day editie !

Wie o wie zal deze birthday boy zijn ??? Let the guessing begin.¬

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook