The 2Dangerous Show 3 Jaar

Afgelopen maandag was het exact de 3e verjaardag van The 2Dangerous Show! Natuurlijk begonnen door residents van de show DJ Dozer en The DizZorder, na 3 jaar is er al een rijke geschiedenis. De zender Fear.FM is uit de lucht gegaan en natuurlijk weer terug gekomen, zo ook The 2Dangerous Show en uiteraard is de 2Dangerous Crew sinds vorig jaar uitgebreid met Damian Oomen, Domestic Violenze en Oliver Grey. En last but not least is ere en officiele The 2Dangerous Show Hardcore Edition, elke eerste en derde vrijdag van de maand met Hardcore resident en host Underscore DJS!

Natuurlijk gaat The 2Dangerous Show zijn ‘verjaardag’ vieren en hoe kan dat beter dan met een echte Aussie.

JP Pirrello wordt gezien als een van de grootste hardstyle talenten van Australie. Op een jonge leeftijd was hij omringd door muziek; Hij leerde piano spelen en zingen in het schoolkoor en andere jeugdkoren. Zijn zang was redelijk succesvol, waardoor hij heeft opgetreden op openingen van enkele van Sydney’s meest toonaangevende en prestigieuze evenementen, ook heeft hij op een aantal albums gezongen.
Na een aantal jaar rondgereisd te hebben en zijn kunde geleerd te hebben is JP nu bezig met het releasen op Fusion Records, een van de betere Hardstyle labels ter wereld, thuisbasis van onder andere Zany, Donkey Rollers, Toneshifterz, B-Front en meer grote talenten.

The 2Dangerous Crew is enthouciast hun verjaardag te vieren met DJ Nitrouz!

Mis The 2Dangerous Verjaardags Show met DJ Nitrouz niet! Donderdag 10/05/2012 op Fear.FM Harder stream van 21.00 tot 00.00 (GMT +1)

Op de hoogte blijven van al het 2Dangerous nieuws? Ga dan naar de website of volg/like 2Dangerous op jou favoriete social media
www.2dangerous.com
www.2dangerous.com/twitter
www.2dangerous.com/facebook
www.2dangerous.com/soundcloudVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-05-2012 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Festuca 09-05-2012 @ 18:32:34

_0_

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook