The 2Dangerous Show – Episode 34

Aanstaande donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van The 2Dangerous Show en deze week ontvangen ze een gast die de laatste tijd alle zalen in het buitenland helemaal naar zijn hand zet. Hij benut zijn tijd vaak in de studio met een van de bekendste Hardstyle Duo’s ter wereld namelijk Showtek en is verantwoordelijk voor de hits: Recalled to Life, Million Miles Away en niet te vergeten zijn laatste release “Circles” . We hebben het hier natuurlijk over DJ Dutch Master die donderdag plek neemt achter de decks.

Zoals elke week nemen de heren van 2Dangerous je mee op reis met de lekkerste harddance van toen, van nu en van wat er nog komen gaat. Jij kan dit elke week live maken door mee te kijken met de webcam en mee te luisteren op de harderstream van Fear.FM. Live chatten met de crew en de gast DJ is natuurlijk ook mogelijk in de Fear.FM Chat. Ben je niet zo van het chatten en maak je liever gebruik van Twitter of Facebook, dan kan dat natuurlijk ook.

www.twitter.com/2DangerousNL
www.facebook.com/Official2Dangerous

Mis dus niks deze week en zorg ervoor dat je meeluistert a.s. donderdag 26-01-2012 van 21:00 tot 0:00 via Fear.FM Harder.

The 2Dangerous Show is powered by Fear.FM & Bax-Shop.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-01-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook