The Delicate Sound Of Thunder 24-04-2010: Line-up

Op zaterdag 24 april 2010 zullen donder en bliksem heersen in Brabant House te Helmond als “The Delicate Sound of Thunder” voor het eerst zo ver van haar geboortegrond in Amsterdam plaatsvindt.

Om het Zuiden in één flits en een krakende klap te overtuigen van de kracht achter “The Delicate Sound of Thunder”, presenteren Multigroove en Theracords bij deze de verrassende line-up verdeeld, over drie stormachtige areas.

Wie Multigroove zegt, denkt daarbij bijna vanzelfsprekend aan namen als Dana, Pavo en Dano. Stuk voor stuk hebben zij hun roots bij Multigroove liggen als resident DJ op feesten als “The Delicate Sound of Thunder” en “No Bullshit”, waarna zij één voor één doorgebroken zijn tot de absolute top van Nederland… en ver daarbuiten. Een absolute ‘must’ dus voor de Thunder Area. Ook Helmonds trots Vince en MC Da Hustla zetten beiden al eerder feesten als “Hellbound” en “Ground Zero” naar hun hand en mogen in Helmond dan ook zeker niet ontbreken. Het bruggetje tussen de Randstad en het Zuiden wordt verder gelegd door Robbie Magura, die menig Multigroove feest meepikte en resident was bij Headliner in de Danssalon te Eindhoven.

Theracords staat bekend om haar diversiteit, die met name tot uiting zal komen in de Delicate Area. Crypsis en Theracords oprichter Thera verdienen echter niets minder dan een dikke plaats in de Thunder Area gezien de steeds langer wordende lijst grote feesten, festivals en buitenlandse boekingen achter hun namen. Voor de Delicate Area blijven dan niet de minste namen over. Ultraform – oprichter van Fools Forest en in Nederland met name bekend van Trance Energy, In Qontrol en Q-Base – wordt speciaal ingevlogen vanuit Zweden. Op het zelfde vliegtuig zit Stana, die met zijn eigen Tech sound de wereld rondvliegt van de Oekraïne tot Australië en op 24 april voor het eerst in Nederland is. En vers van eigen bodem mogen natuurlijk ook de ‘fast rising stars’ Sinith en Geck-o niet ontbreken. The Delicate Area wordt gehost door de MC met de Schotse roots Andy Garcia.

Sexy Music -bekend van de “Turn On” clubavonden Op de Sluizen te IJmuiden – zal tussen de twee zalen met muzikaal geweld een rustpunt creëren. Residenten XO, Pullstar en St*rbanger temperen hier je hartslag, laten je lichaam afkoelen en drukken even op reset, zodat je daarna weer de hele nacht ongeremd los kunt gaan. De rustgevende geluiden in de oase van Sexy Music variëren van Electro, House en Progessive tot Minimal, Lounge en Ambient.

Hieronder voor de duidelijkheid nog eens alle namen op een rijtje:

Area 1: Thunder
Dana
Vince
Pavo
Dano
Crypsis
Thera
Robbie Magura
MC: Da Hustla
VJ: Digital Movement

Area 2: Delicate
Ultraform
Geck-o
Stana
Sinith
MC: Andy Garcia

Area 3: Sexy music
Starbanger
Pullstar
XO

Tickets:
Tickets zijn te koop via www.paylogic.nl en bij alle Primera winkels door het hele land voor € 20,00Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-02-2010 om 10:36 door Khadber | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Lyst 01-02-2010 @ 10:39:37

bangelijk lekkere lineup

Mol 01-02-2010 @ 15:10:57

Dit is zeker een geile lineup! Area 1 zorgt er al voor dat ik over m’n bureau slijm.
Area 2 en 3 zijn ook zeker de moeite waard om te checken!

Dakpan 01-02-2010 @ 17:10:46

Vind Area 1 maar standaard voor een Theracords feest.

Chubby Fucker 01-02-2010 @ 22:10:42

Vette Line up!

Stana! wauw! vette producties!, al die platen :)

luukieluuk 02-02-2010 @ 12:15:17

Nice, effe 3 koprollen maken en ik lig binne :D , zker aanwezig (H)

Inge 03-02-2010 @ 22:16:40

Woehoeoeeooeeee dit is lekkkeerrrrrr, super goede locatie en meesterlijke line up!!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook