The Delicate Sound Of Thunder keert terug op 24 april 2010

‘The Delicate Sound of Thunder’ is terug en ditmaal op een gloednieuwe locatie in het zuiden van Nederland. Op zaterdag 24 april 2010 zullen Multigroove en Theracords als een folterende onweersbui tot in de vroege ochtend huishouden in Brabant House te Helmond.

Welke weergoden er deze editie allemaal voor Zeus mogen spelen wordt op 1 februari aanstaande bekend gemaakt.

De terugkeer van het legendarische ‘The Delicate Sound of Thunder’ is een feit, een Multigroove traditie wordt opnieuw geëerd. Een traditie die ontstond in het roemruchte verleden van de Elementenstraat, een terugkerend fenomeen was in de Hemkade en de Borchlandhallen en zelfs in Paradiso haar naam waar maakte. Uitzinnige feesten, geroemd om het geluid, het decor en de sfeer, die jaren later nog bij menig bezoeker als een heipaal in het partygeheugen gegrift staan. Multigroove en Theracords halen in Brabant House dan ook alles uit de kast om deze voorgaande edities en de verwachtingen van de bezoekers te evenaren.

Om de donder door de straten van Helmond te laten rollen slaat Multigroove – voor deze eerste editie van ‘The Delicate Sound of Thunder’ buiten onze hoofdstad – de handen ineen met Theracords, dat bekend staat om haar vooruitstrevende Harddance en Hardstyle sounds. Theracords is in oktober 2008 opgericht door DJ Thera om als digitaal platenlabel meer diversiteit en passie te geven aan de hedendaagse Harddance en Hardstyle scene. Inmiddels is Theracords meer dan alleen een Harddance/Hardstyle platenlabel en worden er activiteiten ontplooid van artiestenboekingen tot het organiseren van feesten, het verzorgen van promotie en mastering, een wekelijkse radioshow en een hardtrance/Techstyle sublabel genaamd Therabyte.

Voor het eerste Brabantse Multigroove feest moest uiteraard een bijzondere locatie gevonden worden. De Brabant House in Helmond voldoet aan alle eisen om ook van deze zuidelijke editie van ‘The Delicate Sound of Thunder’ een weergaloos succes te maken. Deze unieke evenementenlocatie – op nog geen vijftien minuten lopen van het Centraal Station van Helmond – is volgepropt met speciale lichteffecten, lasers en een geluidssysteem dat zo oorverdovend hard is als de donder. Aangevuld met een eigenzinnig decor en een dikke dijk van een line-up, kun je op 24 april aanstaande een stormachtige nacht vol bliksem verwachten die alle facetten van de harde dance belicht.

Houdt de sites www.multigroove.nl en www.theracords.com in de gaten voor de line-up en meer info!

Tickets

Tickets zijn vanaf 24 januari te verkrijgen via www.paylogic.nl en alle Primera winkels voor 20,00 Euro ex fee.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-01-2010 om 16:00 door Khadber | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
QuakerSw 22-01-2010 @ 17:40:32

Theracords! Krijg steeds meer respect voor dit label :D
Jammer dat de afstand voor mij niet te doen is.. :cry:

. 22-01-2010 @ 22:04:28

Hebben we dit laatst niet ook al gelezen??

HARRY 24-01-2010 @ 21:59:44

‘t was ook in t forum gepost ;-)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook