The Haunted House II – Into The Deep

Na de ouderwets gezellige eerste editie van The Haunted House, kan een vervolg niet uitblijven. Al is het maar omdat het de laatste kans is om een feest in Pand 14 te organiseren, aangezien de locatie in maart 2014 tegen de vlakte gaat. En wie beter dan Multigroove en ISP kunnen de slopers alvast een handje helpen met wederom een feest dat Pand 14 op haar grondvesten laat schudden; The Haunted House II – Into The Deep.

De makers van de Elementenstraat, Hellraiser, Fun Factory, Digital Overdose, Ground Zero Festival, Hellbound en Immortality nemen je op 25 januari mee op ontdekkingsreis naar je oudste herinneringen en diepste verlangens naar die goede ouwe tijd. En waar kan dat beter dan in Pand 14, één van de meest interessante culturele centra van Amsterdam op het industrieterrein Amsterdam Zuid-Oost, met haar roemruchte krakersverleden en ronddraaiende bovenvloer. De eerste editie van The Haunted House heeft het reeds bewezen en tijdens The Haunted House II – Into The Deep doen Multigroove en ISP het nog eens alles behalve dunnetjes over; The Haunted House is gewoon ouderwets en beestachtig raven zoals raven bedoeld is.

Ook voor de tweede editie van The Haunted House wordt de locatie weer omgetoverd in een wereld waar underground fanatics hun hart kunnen ophalen, gedecoreerd met de passie van toen en omlijst door niks minder dan de beste muziek met ballen. De kleurrijke rave decoratie van de eerste editie maakt plaats voor een indrukwekkend onderwater decor, dus haal voor deze editie je duikbril, snorkel en zwembandjes maar tevoorschijn, want The Haunted House II – Into The Deep wordt gewoon één groot golfslagbad van plezier. En diep onder het wateroppervlak zullen de rebelse tijden van de oude Amsterdamse Rave scene weer opleven in een wonderbaarlijke wereld vol vrolijke gezichten en feestelijke vibes.

Verdeeld over drie area’s is dit de line-up:
* Special Surprise Guest *
CJ Bolland
Pavo
Leviathan
Rheeza
Jeroen Flamman
Abraxas
Neuv
Monde
Vox
BMC
Baba
Point 44 DJ Team ft. Jordens
Riches
Abyssinian Sounds
MC The Intellectual Killer

EARLY BIRD TICKETS:
Early Bird tickets zijn verkrijgbaar bij Paylogic en in alle Primera winkels in Nederland en hoe sneller je erbij bent des te goedkoper je kaartje. De eerste vijf Early Bird acties verkochten in een mum van tijd uit en de ticket prijs staat momenteel al op 17.50 Euro, dus ben er snel bij want hoe langer je wacht des te duurder het wordt. Hou onze website en social media in de gaten voor de laatste ticketprijs en laat je kansen niet schieten.

SHOWTIME: 23:00 – 06:00

LOCATIE: Pand 14, Muntbergweg 14, Amsterdam

MEER INFO:
Meldt je aan en blijf op de hoogte over de ticketprijs en meer:
www.facebook.com/multigroove
www.twitter.com/multigroove
www.myspace.com/multigroove

Of check de website voor de laatste ontwikkelingen: www.multigroove.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 10-01-2014 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook