The Heart for Hard Ultimate Highlights show

Volgende week staat er voor Heart for Hard weer een flinke show te wachten! Woensdag 15 December staat in het teken van de ultimate highlights op heart for hard. 2010 was een jaar met vele shows en events met artiesten als Ruthless, Coone, Scope DJ, Luna, Evil Activities, Dr Rude. De beste sets en momenten van 2010 zullen voorbij komen. Voor deze avond zijn er weer wat gasten uitgenodigd die dit jaar, maar vooral ook volgend jaar veel zullen betekenen voor de shows op heart for hard.

De lineup voor deze speciale afsluiter is als volgt:
Missile (classics)
Soundrusherz (hardstyle)
Gravity (hardstyle)
Dr Slockhers (hardstyle, resident )
Paul Elstak (hardcore)
Sci-Fi vs Kings (hardcore, residents)

In de bovenstaande volgorde zal de show zich afspelen. De show begint om 20:00.

De Soundrusherz werken samen met mental theo aan nieuwe tracks. Verder hebben ze al veel producties. Gravity draait een set van 1 uur. Deze gasten zijn bekend om de nieuwe release op Avio records genaamd: “Truth Within”. Hiernaast zijn ze alweer bezig met een aantal nieuwe rauwe tracks. Dr Slockhers is bekend van zijn eigen show op heart for hard. Wie er in dit doktorspak verstopt zit is nog niet bekend gemaakt. Paul elstak komt met een recente set voorbij van 4 december op heart for hard. Hierna zullen Sci-Fi en Kings de avond afsluiten met flink geweld! Deze 2 mannen zijn bekend van o.a. Bassrave, Masters of Hardcore radio en Heart for Hard Queens eve.

Hiernaast wilt Heart for Hard jullie bedanken voor het luisteren naar de show, het stemmen op de h4h qbase stage en de aanwezigheid op events in 2010. Uiteraard zullen er prijzen worden verloot onder de luisteraars zoals bij vorige uitzendingen. Houd je telefoon dus gereed want voor je het weet zit je in de uitzending.

Meer informatie over de show vind je op: h4h.fmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-12-2010 om 20:59 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Robinjo 08-12-2010 @ 21:34:09
Vishengel 08-12-2010 @ 23:28:59

soundrusherz

the dutch scooter

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook