The Limit – Madd Friday: Uitzending Juni 2011

Voor aanstaande vrijdag staat er weer een mooie show klaar die de naam Madd Friday zeker eer aan zal doen. Tijdens deze show zal er vooruitgekeken worden op het festival seizoen wat dit jaar nog completer is dan voorgaande jaren.

Het mag dan ook niet ontbreken dat je kaartjes kunt winnen voor één van de grootste festivals van belgië. Last World – The Rising zal op 2 juli tussen de windmolens in Lommel voor de 2e keer laten zien dat Par-T events precies weet wat elke feestganger nodig heeft. Bijna elke stijl binnen de harddance scene kun je daar wel vinden. Om kaarten voor dit festival te winnen hoef je enkel een smsje te sturen naar 3010 met daarin “VLOH WORLD”. Tijdens de Madd Friday zal de winnaar live in de uitzending bekend worden gemaakt.

Het eerste uur zal deze avond worden ingeluid door de Bassmodulators. Met een platencontract bij Scantraxx en een agenda vol mooie boekingen gaan deze jongens recht naar de top. Uiteraard zullen we ze in het tweede uur uithoren hoe ze zo ver zijn gekomen en wat hun toekomst plannen zijn.

Het tweede uur zullen de Frequencerz de dj booth overnemen en je een voorproefje geven van wat je van hun kunt verwachten deze zomer. Met hun wat rauwere stijl van draaien zullen zei je speakers wat extra hard laten werken.

Voor het laatste uur zijn onze collega show hosts van MOHRadio Live te gast. Elke dinsdag avond hosten The Menace, Mercenary & MC Tha Watcher al jaren de best beluisterde live Hardcore show ter wereld. Het laatste uurtje zullen zei invullen met de lekkerste hardcore tracks. En uiteraard kun je een Madd interview verwachten.

Reden genoeg om optijd in te tunen via www.thelimit.fm

Time Table:
21.00 – 22.00: Bassmodulators
22.00 – 23.00: Frequencerz
23.00 – 24.00: Mercenary, The Menace & MC Tha Watcher

Ook zal elk uur weer als podcast in iTunes verschijnen, deze zijn gratis te downloaden. meer info hierover vind je op www.thelimit.fm

Wil je op de hoogte blijven, volg The Limit dan via onderstaande social media:
facebook.com/thelimitfm
twitter.com/thelimitfm
thelimit.hyves.nl
youtube.com/thelimitfmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-06-2011 om 21:36 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Hard Twins 01-06-2011 @ 22:30:40

Frequencerz :D

Night Colours Black :$

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook