The Limit Madd Friday bereid je voor op festivals

Met een groot hardstyle festival zowel in het zuiden des lands als het noorden deze zaterdag, kan iedereen wel een lekkere show gebruiken om er helemaal in te komen dit weekend. Zoals elke eerste vrijdag van de maand kun je weer afstemmen op The Limit FM om weer van een nieuwe Madd Friday te genieten.

Het eerste uur zal gevuld worden door het internationale duo In Phase. Dit gevolgd door een hardstyle duo uit het zuiden van het land dat overal hun identiteit achter laat als Heavy Disturbance. We eindigen de show met een lekkere knal set van Razor.

In Phase
De ene komt uit Nederland, de andere uit Belgie. Maar met dezelfde passie, Hardstyle, en een platenlabel als Dirty Workz maken ze het onmogelijk om niet op te vallen binnen onze scene. Verwacht een lekkere dirty set met uiteraard hun nieuwste releases en een voorproefje van hun zomer van 2012.

Heavy Disturbance
Deze 2 jonge producers hebben al jaren geleden laten zien dat ze ook goeie dj’s zijn. Uiteindelijk besloten om samen verder te gaan onder de naam Heavy Disturbance en daar ook samen onder te produceren. Ze komen dan ook met een stapel eigen tracks de studio van The Limit bestormen en zullen het 2e uur op zijn kop komen zetten.

Razor
Hij is nog maar 17 jaar oud maar draait al een aantal jaren hardstyle. Sinds een half jaar is hij ook begonnen met produceren en de eerste reacties op zijn tracks waren allemaal positief. Tune om 23.00 in om zelf te beoordelen of deze dj het waard is om de hardstyle scene te veroveren.

Time Table:
21.00 – 22.00: In Phase
22.00 – 23.00: Heavy Disturbance
23.00 – 24.00: Razor

Podcast
Uiteraard is de show ook weer als podcast te downloaden in iTunes en op onze website. Voor meer info hierover check www.thelimit.fm

Wil je op de hoogte blijven, volg The Limit dan via onderstaande social media:
www.facebook.com/thelimitfm
www.twitter.com/thelimitfm
thelimit.hyves.nl
www.youtube.com/thelimitfmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 31-05-2012 om 17:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Gangsterdwerg 01-06-2012 @ 07:08:15

tot vanavond meisjes!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook