The Limit Madd Friday knalt het nieuwe seizoen in

Met voor de meeste mensen de vakantie weer achter de rug is het tijd om een nieuw seizoen Madd Friday shows te starten. Helemaal fris van de vakantie is het Limit team weer klaar om je de rest van het jaar weer te gaan voorzien van top radio shows en podcasts.

Vrijdag 2 september zullen ze weer starten met niemand minder dan Krusaders, Jones en D-Limit. Zij zullen allen met hun eigen sound je weer 3 uur lang gaan blij maken met een heerlijke Madd Friday. Daarnaast zal er verteld worden waar je de komende maand los kunt gaan en worden er kaarten weggeven voor Twisted.

Krusaders
Dit jonge Hardstyle duo zit sinds vorig jaar bij het grote Scantraxx Label. Met hun echte eigen sound zijn ze nu hard bezig om naar de top te klimmen. Bereid je maar voor op een Krusaders set waarvan je de podcast nog lang op je iPod zult laten staan.

Brilliant
Deze kleine sloper uit Eindhoven weet zijn weg te vinden rond de draaitafels en kan dan ook een flinke pot rammelen. Zo was Brilliant achter de draaitafels te vinden op Hardnature en Last World Festival! De mogelijkheid om een moment stil te staan tijdens zijn set zit er bij deze ruwe briljant echt niet in! Dit gaat hij dan vrijdag ook weer wederom laten horen in het 2e uur van de show.

D-Limit
Het laatste uurtje zal er weer geknalt gaan worden met Hardcore. D-Limit, een lokale jongen uit Tilburg die hard aan de weg aan het timmeren is als producer en dj zal deze taak op zich nemen. Overtuigd van zijn skills zal deze jongen het laatste uur worden aangekondigd om volle gas het weekend in te luiden.

Twisted
Op 15 oktober zal alweer voor de 4e keer Twisted worden gehouden in ’t Plein in Udenhout. Met wederom een knallende line-up waarin Raw goed gecombineerd wordt met melodieus zal iedereen weer versteld staan van de kwaliteit die deze organisatie naar deze lokatie zal brengen. Wil je hier bij zijn en heb je nog geen kaarten dan hoef je enkel te luisteren naar de Madd Friday van deze maand. Want tijdens de show worden er weer live kaarten weggeven. Wil je in aanmerking komen voor deze kaarten, SMS dan “VLOH TWISTED” naar 3010.

Reden genoeg om optijd in te tunen via www.thelimit.fm

Timetable:
21.00 – 22.00: Krusaders
22.00 – 23.00: Brilliant
23.00 – 24.00: D-Limit

Ook zal elk uur weer als podcast in iTunes verschijnen, deze zijn gratis te downloaden. meer info hierover vind je op www.thelimit.fm

Wil je op de hoogte blijven, volg The Limit dan via onderstaande social media:
facebook.com/thelimitfm
twitter.com/thelimitfm
thelimit.hyves.nl
youtube.com/thelimitfmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-09-2011 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook