The Limit Madd Friday ontmoet de 2Dangerous Show

De eerste week van januari staat in het teken van deze 2 hardstyle radio shows samen. Op donderdag 5 januari is de Limit Crew te gast bij de 2Dangerous in de studio. En uiteraard kun je dan de return meteen op vrijdag 6 januari verwachten in de studio van The Limit FM.

2Dangerous Show
Op 5 januari gaat The Limit FM Crew de studio bij de 2Dangerous is goed op zijn kop zetten. Met de gezelligheid van The Limit FM samen met die van de 2Dangerous zal dit een show worden die je niet kunt missen. Vanuit The Limit FM zullen de Madd Friday hosts, alias Paradox, live een setje ten gehoren gaan brengen. Ook nemen ze vaste krachten uit het team mee, genaamd Authentic. Om niks van deze show te missen moet je donderdag om 21.00 intunen op www.fear.fm. Om op de hoogte te blijven van deze show kun je alles ook volgen op twitter via @2dangerousnl.

Madd Friday
Een dag later op vrijdag vind direct de return plaats. Als beide teams weer een beetje opgeknapt zijn van de donderdag is het tijd om een Madd Friday vol extra Madness te presenteren vanuit The Limit FM studio. Om deze gekheid zo groot mogelijk te maken zullen niemand minder dan Dozer en The DizZorder hun collectie aan tracks ten gehoren gaan brengen. Samen met The Limit FM Crew zal dit een mooie start worden van het nieuwe jaar.
Ook zal er tijdens deze show meer worden verteld over de Madd Friday Dj Contest. Wil je hier direct al meer over weten, kijk dan snel op www.thelimit.fm.

Line-up 2Dangerous Show
- 2Dangerous Crew
- Paradox
- Authentic

Line-up Madd Friday
- The limit FM Crew
- Dozer
- The DizZorder

Ook zal de Madd Friday weer in iTunes verschijnen, deze is gratis te downloaden. meer info hierover vind je op www.thelimit.fm

Wil je op de hoogte blijven, volg The Limit dan via onderstaande social media:
facebook.com/thelimitfm
twitter.com/thelimitfm
thelimit.hyves.nl
youtube.com/thelimitfmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-01-2012 om 16:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Vik 03-01-2012 @ 16:44:34

Zin in! Wordt flink rammelen. :D

Jeroen_n 06-01-2012 @ 11:40:34

Ik ook! Knallen vanavond :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook