The Magic Show on Tour naar Arnhem

Met het festival gevoel nog in je achterhoofd, begint het indoor seizoen ook weer aardig vorm te krijgen. Zo is ook Loft Arnhem ontzettend druk geweest om weer een hardstyle avond van jewelste neer te zetten. Met een gloednieuw concept, maar met dezelfde intentie is Insanity ontstaan. Net zoals de vorige avonden zullen de hardstyle avonden binnen Loft zijn plek op donderdag avond gaan invullen. Op 17 oktober zal de eerste editie van Insanity plaatsvinden, en dit wordt niet zo maar een editie, want niemand minder dan The Magic Show zal met hun tour Arnhem aan doen. Met een viertal artiesten van The Magic Show en 3 lokale talenten zal dit een avond worden om nooit te vergeten.

Line-up:
Tartaros
The Geminizers
Juized
Zero Sanity
D’Cepticon
The Nightcrawler

Hosted by: MC Devo

Zoals wellicht bekend waren vorige hardstyle evenementen binnen Loft Arnhem laagdrempelig en ook dit keer heeft Insanity ervoor gezorgd dat de ticketprijzen betaalbaar zijn voor iedereen. De tickets in de voorverkoop gaan voor maar liefst € 6,- euro de deur uit, en zijn via: https://www.simpleticket.nl/?eventid=1068 te koop. Om het nog goedkoper en gemakkelijker voor de bezoeker te maken is Insanity met een gloednieuw ticketsysteem gaan samenwerken, waardoor het aankopen van een ticket in de voorverkoop een stuk goedkoper uitvalt dan bij andere ticketsystemen. Aan de deur zullen ze voor € 8,- euro verkocht worden.

In de loop van het evenement zullen er een aantal promomixen verschijnen van verschillende artiesten die op deze avond zullen staan. Onlangs is de eerste promomix uitgebracht van niemand minder dan D’Cepticon. De promomix is te beluisteren via de volgende link:

soundcloud.com/insanityarnhem/dcepticon-promomix-the-magic

Voor meer info kun je terecht bij: www.facebook.com/Loft.Arnhem, www.facebook.com/InsanityArnhem en uiteraard bij www.facebook.com/Titamagicshow

De organisatie hoopt iedereen graag te zien op 17 oktober om samen met Loft Arnhem, Insanity & The Magic Show een waar feestje te bouwen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-08-2013 om 10:14 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook