The Magic Show: Uitzending week 119

Een nieuw jaar is reeds begonnen en na de top 100 uitzending van The Magic Show is er aanstaande maandag weer een reguliere uitzending. De resident mixen zullen verzorgt worden door Zero Sanity en Solutio & The I’s. De gast mix deze week zal verzorgt worden door Re-volt.

De 1e reguliere uitzending van The Magic Show in 2013 zal afgetrapt worden door Zero Sanity. Met deze artiest achter de decks weet je zeker dat het één groot feest wordt. Met een breed scala aan tracks zal hij je ook aankomende maandag weer verassen.

De gast van deze week, de getalenteerde Re-volt van Fusion Records, kan je horen in het 2e uur van The Magic Show. De afgelopen periode heeft hij voor een aantal zeer sterke producties gezorgt. Deze zal hij ongetwijfelt ten gehore brengen. Een goede reden om maandag je geluid iets harder te zetten.

Een duo wat erg sterk aan de weg timmert in hard dance land zijn Solutio & The I’s. Zij zullen The Magic Show van deze week afsluiten zoals je dat het liefste hebt… hard en raw! Al met al een gevarieerde programmering om je maandagavond weer mee door te komen!

Timetable:

Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 Zero Sanity
21:00 – 22:00 Re-Volt
22:00 – 23:00 Solutio & The I’s

Volg The Magic Show op jouw favoriete Social Media:
twitter.com/themagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-01-2013 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
oempaloempa 07-01-2013 @ 18:35:07

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook