The Magic Show: Uitzending week 120

Een nieuwe uitzending van The Magic Show is aanstaande. Ook dit keer is er weer een geweldige programmering om je door de maandagavond heen te helpen. Deze week zijn er resident mixen van The Geminizers en Phuture Noize. De gasten deze week zijn niemand minder dan de Toneshifterz!

Om je maandagavond gelijk goed te beginnen is er een resident mix van The Geminizers. Bekend van hun energievolle en knotsgekke performances on stage. De afgelopen tijd zijn ze druk bezig in de studio om nieuwe producties draaiklaar te maken. Op 19 Januari staan ze o.a. op Xxlerator als The Magic Showcase tezamen met Tartaros, Mind.Illusion en MC Shizzler. Bereid je voor op raw beats van The Geminizers.

De gasten deze week in The Magic Show zijn niemand minder dan Toneshifterz. Onlangs brachten ze nog 12 free releases uit en ook hun nieuwe producties worden erg goed door het publiek ontvangen. Ze weten elke keer weer iets unieks neer te zetten en hun set aankomende maandag zal hierop geen uitzondering zijn. Een goede reden om maandagavond te luisteren naar Q-dance radio.

De afsluiter in deze editie van The Magic Show zijn de jongens van Phuture Noize. Door hun unieke sounds hebben ze erg veel aan populariteit gewonnen de afgelopen 12 maanden. Onlangs is hun remix voor Juized – Secrecy uitgekomen op The Magic Show Records en nieuwe producties zijn in ontwikkeling. Al met al een hoop goede redenen om maandag weer in te tunen voor The Magic Show.

Timetable:

Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 The Geminizers
21:00 – 22:00 Toneshifterz
22:00 – 23:00 Phuture Noize

Volg The Magic Show op jouw favoriete Social Media:
twitter.com/themagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-01-2013 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook