The Magic Show: Uitzending week 125

Een magische avond op Q-dance radio is weer aanstaande. Met een diverse line up zal The Magic Show je week weer goed laten beginnen. Er zijn resident mixen door Mind.Illusion en Kodex. De gast deze week in de studio is niemand minder dan Chain Reaction.

Kodex, getekend bij D3-structive Records, zal de maandagavond op gepaste wijze beginnen. Deze getalenteerde Oostenrijkse DJ & Producer weet altijd een zeer gevarieerde set neer te zetten waarbij hij vaak de tracks van opkomende artiesten support. Verwacht een euphorische performance van Kodex om je in de juiste stemming te brengen.

De gast in The Magic Show deze week is Chain Reaction van het label Minus is More. Chain Reaction weet als geen ander hoe een dikke performance neer te zetten. Zijn nieuwe release “The Record Breaking” zal binnenkort uitkomen en wordt door vele hardstyle liefhebbers erg goed ontvangen. Een goede reden om je volume maandagavond iets harder te zetten!

De maandagavond zal in stijl worden afgesloten door Mind.Illusion. Deze artiest wil je niet missen. Met zijn unieke stijl, die je ook altijd terugvindt in zijn “Wake You From Your Boredom” podcasten, heeft Mind.Illusion de harten verovert van vele hardstylers over de wereld. Zijn set in The Magic Show zal zoals altijd erg origineel zijn. Zorg dus dat je luistert en er geen minuut van mist.

Timetable:

Maandag:
Q-dance Radio
20:00 – 21:00 Kodex
21:00 – 22:00 Chain Reaction
22:00 – 23:00 Mind.Illusion

Volg The Magic Show op jouw favoriete Social Media:
twitter.com/themagicshow
youtube.com/titamagicshow
facebook.com/titamagicshowVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-02-2013 om 22:12 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook